Здравейте колеги,
От доста време чета тук и съм редовен посетител на темите за разходки и хард разходки.
Надъхал съм да си купувам джип (жена ми твърди че е криза на средната възраст
). По различни причини предпочитанията ми клонят към Джип Вранглер , модел след 2005г, но не намирам много мнения за тези джипове. Ще се радвам на всякакви препоръки и съвети относно модела :предимства ,дефекти и изобщо дали си заслужава.
Джипът ще се кара предимно по черен път - зиме и лете, в гора и по висока планина, интересува ме и как се държи на кал и сняг. Търся джип, на който да разчитам при всякакви ситуации (ясно е че 100% сигурност няма) и съм се към машини с лебедка, бодилифт, ванти, както и читави гуми за кал / сняг / камънак.
Ето този например много ми харесва, единственото което ме кара да се замисля е че е много напудрен и лъскав - не знам дали не е докаран на външен вид само за да се върже някой като мен, които не е запознат със всички тънкости на офроуд тунинга.
Без да разбирам твърде ми направиха впечатление следните неща:
Не са дали колко либри/кг е лебедката.
Такъв модел не съм виждал по темите за лебедки тук
Не е ясно (поне за мен) дали е закрепена читаво.
В обявата са споменали климатик, а на снимката на таблото не забелязах копче за такъв.
Предварително се извинявам ако въпросите ми изглеждат елементарни за хора, запознати с тази материя.
Благодаря ви.
От доста време чета тук и съм редовен посетител на темите за разходки и хард разходки.
Надъхал съм да си купувам джип (жена ми твърди че е криза на средната възраст

Джипът ще се кара предимно по черен път - зиме и лете, в гора и по висока планина, интересува ме и как се държи на кал и сняг. Търся джип, на който да разчитам при всякакви ситуации (ясно е че 100% сигурност няма) и съм се към машини с лебедка, бодилифт, ванти, както и читави гуми за кал / сняг / камънак.
Ето този например много ми харесва, единственото което ме кара да се замисля е че е много напудрен и лъскав - не знам дали не е докаран на външен вид само за да се върже някой като мен, които не е запознат със всички тънкости на офроуд тунинга.
Без да разбирам твърде ми направиха впечатление следните неща:
Не са дали колко либри/кг е лебедката.
Такъв модел не съм виждал по темите за лебедки тук
Не е ясно (поне за мен) дали е закрепена читаво.
В обявата са споменали климатик, а на снимката на таблото не забелязах копче за такъв.
Предварително се извинявам ако въпросите ми изглеждат елементарни за хора, запознати с тази материя.
Благодаря ви.
Коментар