Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Suzuki Vitara 1.9TD
Свий
X
-
-
До: Suzuki Vitara 1.9TD
Aми, като гледам е 1,9ТД с интеркулер. Този мотор е 90к.с.
Един от най-здравите турбодизели въобще. Ако е поддържан добре , ще те кара без ядове стотици хиляди км.
Честито, колега!
Да те слуша много хубавицата! И аз търсех такава преди 1-2 години
ПП: Щракни една снимка на двигателя, и аз ще снимам моя на Ксантията. Предполагам е същия.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеAми, като гледам е 1,9ТД с интеркулер. Този мотор е 90к.с.
Един от най-здравите турбодизели въобще. Ако е поддържан добре , ще те кара без ядове стотици хиляди км.
Честито, колега!
Да те слуша много хубавицата! И аз търсех такава преди 1-2 години
ПП: Щракни една снимка на двигателя, и аз ще снимам моя на Ксантията. Предполагам е същия.
водат ги 90 к.с - а пък и в талона на витарата пише така
а иначе по двигатела всичко е сменено на 100 %[SIZE=7][SIZE=7][/SIZE][/SIZE]
Коментар
-
Първоначално публикуван от unnamed_1 Преглед на мнениеЧестито и от мен колега, а тези руски гуми от каде си ги взе и на какви цени са различните им размери.Поздрави[SIZE=7][SIZE=7][/SIZE][/SIZE]
Коментар
-
Първоначално публикуван от moto_mania Преглед на мнениееми двигатела е от пежо (206,306) 1.9 TD без интеркулер
водат ги 90 к.с - а пък и в талона на витарата пише така
а иначе по двигатела всичко е сменено на 100 %
А на 306 тд-то си е с интеркулер - наистина 90к.с.
Понеже и аз се оглеждам за Витари тд (даже по възможност с автоматик), и все срещам мнения, че нямало френски дизел с интеркулер на това купе, та може ли наистина снимка от двигателния отсек... и за какво тогава е тоя въздухозаборник на капака, ако няма кулер?!?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар