Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое масло е за LSD ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кое масло е за LSD ?

Реших да сменям маслата на витарите,но с търсачката ударих на камък. Конкретна информация за LSD не открих,а щом е посочено да се слага LSD oil значи има разлика от 80W90 GL-5 Очаквам някой по компетентен да помогне с информация.
    Изобщо като цяло не открих тема която да разяснява къде какви и колко за маслата по витарата. Въпросът не е особено разискван.
    Ще сменям всички масла и сега е момента да подсказвате,кой от какво не е доволен и от какво е доволен.
    Благодаря предварително.
    http://vbox7.com/play:398e8b82

От: Кое масло е за LSD ?

Колега за LSD дифовете дават SAE 75W-140.
    Това ми излиза в Autodata.
    Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
    Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
    "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Масло за ск.кутия 75-90 (1.5-1.7 л) GL 4
      Масло преден мост 80-90 (1л) GL 5
      Раздатъчна кутия 75-90 (1.7л) GL 4
      Заден мост 75-80,80-90 (2.2л) GL 5
      Бялото BUZUKI 1.6 8в
      0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Първоначално публикуван от vitarrra Преглед на мнение
        Масло за ск.кутия 75-90 (1.5-1.7 л) GL 4
        Масло преден мост 80-90 (1л) GL 5
        Раздатъчна кутия 75-90 (1.7л) GL 4
        Заден мост 75-80,80-90 (2.2л) GL 5
        Колега това е за обикновен заден мост 75-80,80-90 GL 5
        Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
        Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
        "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Знам колега нали ти си написал кое е лсд.Не пречи и това да го има на някой без лсд ще е полезно.
          Бялото BUZUKI 1.6 8в
          0899368772 ;) 0897229322

Коментар

васе не е много по темата ама немога да разбера моята с ЛСД ли е или не , твоята като има по какво се различават двете ? имат ли някви външни разлики ? извенете ме но не ми се отваря цяла тема за един въпрос. предварително благодаря !!!
            Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Ето ти масло за ЛСД (примерно):

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image013.jpg
Прегледи:1
Размер:70.0 КБ
ID:5253274
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Значи, ако е по-запазена колата , на задната врата е написано. Също така на дифа има лепенка LSD.
                Ако е пребоядисвана, а и лепенката я няма, но искаш да си сигурен, вдигаш цялата задница на крикове и завърташ едното колело на ръка. Другото трябва да се завърти в същата посока. При свободните диференциали, колелата се въртят в противопложна посока. Също така и при неработещо ЛСД. Другото е, когато потегляш на хлъзгаво и едното колело има по-малко сцепление от другото, то не би трябвало да се върти само', а трябва да се предаде въртящ момент към другото и колата да потегли.
                За маслата, разни източници, разни препоръки, но маслото трябва да е за ЛСД. Вариант е и да се сложи добавка към маслото. Има такава в Балканстар, за Крайслер на Mopar.

Коментар

утре ще питам търговския за Варна на LIQUI MOLY‎ -той знае, и ще пиша....
                  898450701

Коментар

Moжеш да вдигнеш и само 1-то задно колело,и да се опиташ да го завъртиш. Ако не усетиш затруднение,значи си без LSD. Всичко останало ctef го е описал.
                    http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

вчера сменях заден ляв цилиндър и трент ми каза да въртя барабана и да чукама за да го извадя и ми направи впечатление че все едно е на леко опъната ръчна и го въртях с една щанга че на ръка нещеше, а барабана излезе на 5-тото почуквана знчи и аз съм за масло за ЛСД , благодаря на всички супер сте

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                        Реших да сменям маслата на витарите,но с търсачката ударих на камък. Конкретна информация за LSD не открих,а щом е посочено да се слага LSD oil значи има разлика от 80W90 GL-5 Очаквам някой по компетентен да помогне с информация.
                        Изобщо като цяло не открих тема която да разяснява къде какви и колко за маслата по витарата. Въпросът не е особено разискван.
                        Ще сменям всички масла и сега е момента да подсказвате,кой от какво не е доволен и от какво е доволен.
                        Благодаря предварително.
                        Васе , на този линк можеш да видиш всички масла неоходими за всеки автомобил , каталога е доста богат.
                        http://chevron.earlweb.com/landing.asp?cid=1

Щом си от Варна , можеш да поръчаш LSD масло на тел. 0893550590
                        Успех!

Коментар

Аз го взех от представителството на нисан,а пластини си взех от Лондон много по -евтини от тук маслото е на една и съща цена.
                          Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Дифференциал повышенного трения (если установлен) SUPREME LS SAE 80W-90

това трябва да е маслото сега някой ако знае и цена за да се подготвя психически

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                              вчера сменях заден ляв цилиндър и трент ми каза да въртя барабана и да чукама за да го извадя и ми направи впечатление че все едно е на леко опъната ръчна и го въртях с една щанга че на ръка нещеше, а барабана излезе на 5-тото почуквана знчи и аз съм за масло за ЛСД , благодаря на всички супер сте
                              Аз не бих се доверил на този признак. Затрудненото въртене на барабана може да е и от други причини, Първите които ми идват наум са клеясало цилиндърче, и скапани лагери. Има и още, но на прима виста не се сещам. Та не се радвай предварително. Най-вярно е да се разглоби диференциала. Но това не е за препоръчване. Достатъчно достоверна е пробата с двете колела вдигнати във въздуха-и двете трябв ада се въртят в една посока.

Дано диференциала ти да е LSD...
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X