Колеги здравейте. Първо ще кажа две думи за себе си. Регистриран съм във форума отдавна, това е първата ми тема ако не се лъжа. Днес станах притежател на един прекрасен джип Терано 2, 2.7 тди, 1999 година. Колата е на реални 245000 км. Днес с нея изминах път от 400 км и имам няколко забележки. Ще ви помоля да ми кажете къде в София мога да я закарам за пълна профилактика, сервиз, каквото е необходимо да се оправи, без да ме излъжат и одерат кожа. Благодаря предварително. По късно ще споделя снимки както и повече информация за колата. Поздрави.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Препоръчайте ми добър сервиз за Нисан в София
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Препоръчайте ми добър сервиз за Нисан в София
В България да намериш място без да те излъжат и оберат е мисия невъзможна. Имаме си и поговорка: "Ден година храни"
Честито за джибката и късмет."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
-
Мога да споделя аз къде си правя колите.
Сервиз "Елиа" намира се в кв.Левски до басейн Варадеро.
Стефан и Цецо.Разбират от автомобили 4х4,и двамата имат такива и са първите,които не съм чул да казват: "това ще го вържем с тел","от това няма нужда"...и др подобни присъщи за бг "майстори"Cherokee WJ 4.0L- NP242
Honda Africa Twin XRV 750
Коментар
-
Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнениеМога да споделя аз къде си правя колите.
Сервиз "Елиа" намира се в кв.Левски до басейн Варадеро.
Стефан и Цецо.Разбират от автомобили 4х4,и двамата имат такива и са първите,които не съм чул да казват: "това ще го вържем с тел","от това няма нужда"...и др подобни присъщи за бг "майстори"
Коментар
-
Andro160 с телефон в подписа му, се занимава доста с нисански джипки, прави им и диагностика, има подемник. Не е "сервиз" с приемчик, каса, директор и кафене за чакащи клиенти, но пробвай при него.
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеAndro160 с телефон в подписа му, се занимава доста с нисански джипки, прави им и диагностика, има подемник. Не е "сервиз" с приемчик, каса, директор и кафене за чакащи клиенти, но пробвай при него.
Коментар
-
Аз също гарантирам за сервиз "Елиа" в кв. Левски. От 10 години го ползвам и до сега нямам забележки. Собствениците работят наравно с всички останали, няма кафе, приемчик и директор.LJ73, 2L-T, BFG-MT 32-11.5-15, Superwinch OX-24V,фланци 30 мм, ЕТ-10,Окачване без произход.
E23,E36,E46,E39,E61.
Коментар
-
Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнениеА ти бил ли си при него някога?....Аз бих препоръчвал само ако съм бил при някого....Достатъчно ясно се изразихБългария е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнениеАко това е мястото, на което си подържал червения Черок, който на скоро продаде.....не е правилното място значи! Ако пък черока не е влизал там...може и да е!Cherokee WJ 4.0L- NP242
Honda Africa Twin XRV 750
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение4 пъти, два пъти от тях за шарнири на "Либерти" и останалите за смяна на масло.За това сигурно става!
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение...Гледам, че предимно дизелови "Нисани" човърка...
Коментар
-
Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнениекакво против черок-а?
Коментар
-
Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
Човърка е точната дума! И заради един такъв човъркан от него вече втори месец съм в егати филма!0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеИскаш да кажеш, че електронната помпа от едноименната тема за 61-цата не е умряла сама, а е била умъртвена ли ?Там човърканите от него неща не са едно и две...оправих ги де
Коментар
-
Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнениеПротив черока нищо!....Обади се на новия собственик да ти каже по-добре от мен! Той е скромно момче и може да ти спести някои истини.Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
-
Гошко, нямам нужда никой да ме препоръчва, или отхвърля като сервизна дейност, по простата причина, че отдавна съм установил, че това не е моя бизнес!
Толкова по тоя въпрос!
Мога само да ти напомня, че плюенето по колеги е проява на лош вкус!
А по въпросния Нисан от доста време при мен не е правено нищо. Със сигурност са повече от две години. Със сигурност и преди мен някой нещо е "човъркал", както и аз съм "човъркал", и след мен някой е "човъркал". Все пак джипа е 16-17 годишен е не е като да не се кара.
Съжалявам ако не ти харесва.
Успех ти желая в ремонта на автомобили!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар