Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми добър сервиз за Нисан в София

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Препоръчайте ми добър сервиз за Нисан в София

Колеги здравейте. Първо ще кажа две думи за себе си. Регистриран съм във форума отдавна, това е първата ми тема ако не се лъжа. Днес станах притежател на един прекрасен джип Терано 2, 2.7 тди, 1999 година. Колата е на реални 245000 км. Днес с нея изминах път от 400 км и имам няколко забележки. Ще ви помоля да ми кажете къде в София мога да я закарам за пълна профилактика, сервиз, каквото е необходимо да се оправи, без да ме излъжат и одерат кожа. Благодаря предварително. По късно ще споделя снимки както и повече информация за колата. Поздрави.

От: Препоръчайте ми добър сервиз за Нисан в София

В България да намериш място без да те излъжат и оберат е мисия невъзможна. Имаме си и поговорка: "Ден година храни"
    Честито за джибката и късмет.
    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Мога да споделя аз къде си правя колите.
      Сервиз "Елиа" намира се в кв.Левски до басейн Варадеро.
      Стефан и Цецо.Разбират от автомобили 4х4,и двамата имат такива и са първите,които не съм чул да казват: "това ще го вържем с тел","от това няма нужда"...и др подобни присъщи за бг "майстори"
      Cherokee WJ 4.0L- NP242
      Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнение
        Мога да споделя аз къде си правя колите.
        Сервиз "Елиа" намира се в кв.Левски до басейн Варадеро.
        Стефан и Цецо.Разбират от автомобили 4х4,и двамата имат такива и са първите,които не съм чул да казват: "това ще го вържем с тел","от това няма нужда"...и др подобни присъщи за бг "майстори"
        Ако това е мястото, на което си подържал червения Черок, който на скоро продаде.....не е правилното място значи! Ако пък черока не е влизал там...може и да е!

Коментар

Andro160 с телефон в подписа му, се занимава доста с нисански джипки, прави им и диагностика, има подемник. Не е "сервиз" с приемчик, каса, директор и кафене за чакащи клиенти , но пробвай при него.
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
            Andro160 с телефон в подписа му, се занимава доста с нисански джипки, прави им и диагностика, има подемник. Не е "сервиз" с приемчик, каса, директор и кафене за чакащи клиенти , но пробвай при него.
            А ти бил ли си при него някога?....Аз бих препоръчвал само ако съм бил при някого....Достатъчно ясно се изразих

Коментар

Аз също гарантирам за сервиз "Елиа" в кв. Левски. От 10 години го ползвам и до сега нямам забележки. Собствениците работят наравно с всички останали, няма кафе, приемчик и директор.
              LJ73, 2L-T, BFG-MT 32-11.5-15, Superwinch OX-24V,фланци 30 мм, ЕТ-10,Окачване без произход.
              E23,E36,E46,E39,E61.

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                А ти бил ли си при него някога?....Аз бих препоръчвал само ако съм бил при някого....Достатъчно ясно се изразих
                4 пъти, два пъти от тях за шарнири на "Либерти" и останалите за смяна на масло. Най-близо ми е, в сравнение с Еди и дядо Владо. Гледам, че предимно дизелови "Нисани" човърка, както и един от малкото, дето се захваща с разхвърляне на великия 3,1 VM - тук вече отзивите из форума са нееднозначни
                България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Ако това е мястото, на което си подържал червения Черок, който на скоро продаде.....не е правилното място значи! Ако пък черока не е влизал там...може и да е!
                  какво против черок-а?
                  Cherokee WJ 4.0L- NP242
                  Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

4 пъти, два пъти от тях за шарнири на "Либерти" и останалите за смяна на масло.
                    Шарнири и масло и децата в махалата могат да ти сменят За това сигурно става!

...Гледам, че предимно дизелови "Нисани" човърка...
                    Човърка е точната дума! И заради един такъв човъркан от него вече втори месец съм в егати филма!

Коментар

Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнение
                      какво против черок-а?
                      Против черока нищо!....Обади се на новия собственик да ти каже по-добре от мен! Той е скромно момче и може да ти спести някои истини.

Коментар

Човърка е точната дума! И заради един такъв човъркан от него вече втори месец съм в егати филма!
                        Искаш да кажеш, че електронната помпа от едноименната тема за 61-цата не е умряла сама, а е била умъртвена ли ?
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                          Искаш да кажеш, че електронната помпа от едноименната тема за 61-цата не е умряла сама, а е била умъртвена ли ?
                          Дани, каквото съм искал да кажа съм го казал Там човърканите от него неща не са едно и две...оправих ги де

Коментар

Против черока нищо!....Обади се на новия собственик да ти каже по-добре от мен! Той е скромно момче и може да ти спести някои истини.
                            Гошко, няма начин човек който е продал Jeep да не попадне в списъка с мошенниците. Такава е марката. Примери много....
                            Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Гошко, нямам нужда никой да ме препоръчва, или отхвърля като сервизна дейност, по простата причина, че отдавна съм установил, че това не е моя бизнес!
                              Толкова по тоя въпрос!
                              Мога само да ти напомня, че плюенето по колеги е проява на лош вкус!
                              А по въпросния Нисан от доста време при мен не е правено нищо. Със сигурност са повече от две години. Със сигурност и преди мен някой нещо е "човъркал", както и аз съм "човъркал", и след мен някой е "човъркал". Все пак джипа е 16-17 годишен е не е като да не се кара.
                              Съжалявам ако не ти харесва.
                              Успех ти желая в ремонта на автомобили!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X