Здравейте,ще си сменям витарката от аватара за нещо по голямо.Търся си нещо 7 местно,автомат и след 05г.
при така зададените критерий избора не е кой знае колко голям и именно тогава ми попадна патито в полезрението.Винаги съм карал бензинки и затова пак си търся такъв джип.Гледах един такъв нисан в една автокъща и много ми хареса джипката/на жената също и хареса
/ но нещо не намирам да не кажа никво инфо за този мотор в тази кола,все 2.5 дизеляци.
Интересува ме здрав ли е този мотор,понеже не е малко коне ,торк-а също не е в излишък ,съединителя как е.
Иначе колата е много запазена тая е и единственна в нета де
на 100 000км преполагам са реални понеже разглеждах сервизни книжки и до 90 000 всичко си пише.Ако отида в нисан по номера на рамата ще ми дадът ли някаква информация за колата досега?
при така зададените критерий избора не е кой знае колко голям и именно тогава ми попадна патито в полезрението.Винаги съм карал бензинки и затова пак си търся такъв джип.Гледах един такъв нисан в една автокъща и много ми хареса джипката/на жената също и хареса

Интересува ме здрав ли е този мотор,понеже не е малко коне ,торк-а също не е в излишък ,съединителя как е.
Иначе колата е много запазена тая е и единственна в нета де

Коментар