Здравейте оффроудъри ,
най-после и аз да се представя с последната ми придобивка , която ме прави част от голямото семейство Off-Road .
NISSAN TERRANO 1 , 2.4I 1990 г. с Газова уредба , климатик , ел. пакет , ръчни хъбове
Това е първия ми автомобил 4Х4 и дали заради това или не , ама ми се струва че съм случил на джипка
(по отношение на проходимостта) .
Малко му липсва пъргавина на асфалта , но в гората е супер
! Обух му едни BF Goodrich KM2 - 31/10.5/15 и сега е готов за софт прикючения . Всъщност основното му предназначение е за OFF-разходки , така че с интерес ще следя разходките в пернишкия район за да се включа и аз .
За това мое НОВО хоби основна заслуга има Боян Гайдарски , който ме покани на една OFFROAD разходка с него и оттам се почна .
Ето малко снимки .

най-после и аз да се представя с последната ми придобивка , която ме прави част от голямото семейство Off-Road .
NISSAN TERRANO 1 , 2.4I 1990 г. с Газова уредба , климатик , ел. пакет , ръчни хъбове
Това е първия ми автомобил 4Х4 и дали заради това или не , ама ми се струва че съм случил на джипка

Малко му липсва пъргавина на асфалта , но в гората е супер

За това мое НОВО хоби основна заслуга има Боян Гайдарски , който ме покани на една OFFROAD разходка с него и оттам се почна .
Ето малко снимки .
Коментар