Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един NISSAN TERRANO 1 в голямото Off Road семейство

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Още един NISSAN TERRANO 1 в голямото Off Road семейство

Здравейте оффроудъри ,
    най-после и аз да се представя с последната ми придобивка , която ме прави част от голямото семейство Off-Road .

NISSAN TERRANO 1 , 2.4I 1990 г. с Газова уредба , климатик , ел. пакет , ръчни хъбове

Това е първия ми автомобил 4Х4 и дали заради това или не , ама ми се струва че съм случил на джипка (по отношение на проходимостта) .
    Малко му липсва пъргавина на асфалта , но в гората е супер ! Обух му едни BF Goodrich KM2 - 31/10.5/15 и сега е готов за софт прикючения . Всъщност основното му предназначение е за OFF-разходки , така че с интерес ще следя разходките в пернишкия район за да се включа и аз .
    За това мое НОВО хоби основна заслуга има Боян Гайдарски , който ме покани на една OFFROAD разходка с него и оттам се почна .

Ето малко снимки .
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1000063.jpg
Прегледи:1
Размер:137.1 КБ
ID:5930050Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1000064.jpg
Прегледи:2
Размер:133.0 КБ
ID:5930047

Име:P1000061.jpg
Размер:92.3 КБ
ID:5930048Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1000062.jpg
Размер:111.4 КБ
ID:5930049
    Боби - 0887771064
    Който иска да свърши нещо намира начин , които не - намира причина.

От: Още един NISSAN TERRANO 1 в голямото Off Road семейство

Много прилично си изглежда джипката с тези гуменки, тръбната броня хваната ли е през бронята или само така изглежда на снимките, ако да , то всичко и е ок.Аз бих махнал заводската броня, за да се прибере всичко по- на вътре, ама ти сам ще си прецениш.Честито и да се слушкате!

Коментар

Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнение
      Много прилично си изглежда джипката с тези гуменки, тръбната броня хваната ли е през бронята или само така изглежда на снимките, ако да , то всичко и е ок.Аз бих махнал заводската броня, за да се прибере всичко по- на вътре, ама ти сам ще си прецениш.Честито и да се слушкате!
      Благодаря !!! За бронята имам други планове - да махна заводската и на нейно място да сложа една усилена , само че като ми направят усилената . А тръбната е хваната здраво но самата тя нешо не ме кефи .
      Боби - 0887771064

Коментар

Да ти е честита джипката! Да ти носи само приятни емоции!

Коментар

Честито и от мене! Само приятни емоции и добре дошъл в... инфекциозното! Неизлечимо е!
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
            Честито и от мене! Само приятни емоции и добре дошъл в... инфекциозното! Неизлечимо е!
            Много бързо се развива тая болест .
            Ето и първото приключение с "лягане по корем"
            http://www.offroad-bulgaria.com/show...99#post1555899
            Боби - 0887771064

Коментар

Така се почва с първите затъвания и емоции!После следват лебедките,рязането,окачването,гумите ...........неизлечима е тази болест но са скъпи лекарствата!
              driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Едно по едно започвам да добавям на мойта жипка - "степенки" и задна броня - пробвани с джака

Име:P1000165.jpg
Размер:120.2 КБ
ID:5286788Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1000169.jpg
Размер:128.2 КБ
ID:5286789Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1000167.jpg
Размер:102.1 КБ
ID:5286790Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1000168.jpg
Размер:143.6 КБ
ID:5286791
                Боби - 0887771064

Коментар

От съпенките няма особенна "файда"На Тераното както и на Патрола и без това им е дълга задницата,че тая броня ще и опира долната тръба...излишна е !Отрежи го отзад и вдигни тръбата малко под стоповете!Скъси и ауспуха че го отнасяш в гората......и още много други упражнения!Като ще го ползваш за по "хард"изпълнения няма как!

Коментар

............това е , няма какво друго да се добави, освен едно честито и от мен!

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                      От съпенките няма особенна "файда"На Тераното както и на Патрола и без това им е дълга задницата,че тая броня ще и опира долната тръба...излишна е !Отрежи го отзад и вдигни тръбата малко под стоповете!Скъси и ауспуха че го отнасяш в гората......и още много други упражнения!Като ще го ползваш за по "хард"изпълнения няма как!
                      Боби, за бронята и аз така мисля. Ще ти увиснат някъде задните гуми. Но то само ще си дойде! Успех и кураж!
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Преди да му увисне задника на бронята едни два пъти ще сгъне ауспуха под моста
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Преди да му увисне задника на бронята едни два пъти ще сгъне ауспуха под моста
                          "Естествен тунинг-всичко излишно само пада рано или късно в гората"

Коментар

Боби, за бронята и аз така мисля. Ще ти увиснат някъде задните гуми. Но то само ще си дойде! Успех и кураж!
                            Долната тръба съм я сложил на долния ръб на шасито , та и ако я няма (или пък ако я вдигна нагоре) , при "ситуация" шасито ще опре ...
                            Абе както казваш "то само ще си дойде" ...
                            Боби - 0887771064

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                              От съпенките няма особенна "файда"На Тераното ...
                              Степенките ги сложих , за да има къде отстрани да се хваща джака , а не като протектори , въпреки че при спечени коловози при полягане на едната страна ще си изиграят ролята .
                              Боби - 0887771064

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X