Съсипахте го колегата ... за мен е паркетник имам приятел с подобно животно , доволен е но не му давай много надежда на джип ...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Здравейте,скоро си внесох Jeep "патриот" от САЩ, няма мнения за модела
Свий
X
-
Първоначално публикуван от MoridinBG Преглед на мнениеМинаваш през цялата многомесечна разправия по купуване, транспортиране до България и узаконяване и тепърва търсиш мнения какво си си купил??
Коментар
-
Коментар
-
Здравей имахме преди години нов от магазина Patriot, 2.0дизел на Фолксваген. Много приятен SUV, за леко мърдане извън пътя става, минус е че е много нисък, но зависи къде го водиш.Системата му беше с Freedom Drive 2 работи много адекватно, както и се държи супер на сняг и асвалт беше със зимни гуми Sottozer Pirelli. Това няма нищо общо с Чероки и Вранглер но и целта му не е такава. Смятам че сравнено със себеподобните е по-проходим, ходихме с него зимата до Чудните мостове, мой приятел беше с Х5-ца пак нова тогава и нов Х-трайл, искам да ти кажа че аз вътре си карах без абсолютно никакъв проблем без да включва стабилизациите докато по същото време Х-а светеше като коледна елха таблото му и двама човека слязоха и се качиха в Патриота. Основния проблем е че е направен с ужасна пластмаса вътре и окачването е слабо НО пак казвам такава е пазарната ниша по онова време струваше в щатите 17 000$ тук 65 000лв., беше с Невероятна музика Boston с бас каса в багажника и имаше супер екстра, като отвориш багажника имаше тонколоно на гърба на вратат които падат и свирят към пикника директно което е много приятно. Общо взето само положителни емоции за толкова пари толкова, със сигурност е машина която има повече Дух и визия от някоя умряла Шкода,Хонда, VW-тиган, други подобни в тоя клас. Още тогава му се смяха ама това е свързано с тоталното непознаване на модела и несъобразяване на целевата група клиенти и техните нужди. С две думи приятно евтино Сув-че с мъжкарско излъчване, НЕСЛУЧАЙНО ренегада който е доста успешен дизайна му наподобява този на Патриота Патриота.
Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008
Коментар
-
За сега съм доволен. Добре върви, за пластмасите си прав,на моя тонколоните са вьв вратите,няма на задния капак.Мой приятел има ЦРВ 2, ходихме на едни баири, хондата на някои камъняци и здира аспуха,на патриота не задра никъде.Не е закупен с цел тунинг и тежък офроуд,за тази цел има по-добри модели.
-
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар