Здравейте. Това е първия ми пост в този форум и предварително се извинявам ако не е на подходящото място.
Скоро ходих на риба с един приятел, който има джип Нисан Терано 2, бях очарован проходимостта на джипа и тъй като ми предстои скорошно закупуване на автомобил реших вместо лека кола да си взема джипка.
Много ми харесва и така да се каже се зарибих по Jeep Cherkoee. Мога да отделя 10.000 - 11 000 лв.
Спрял съм се на двигател 2.5TD година на производство след 97 год.
Въпроса ми е, добър ли е избора ми. Може ли да се намери хубаво "Cherokee" за тези пари, какво трябва да се гледа и къде трябва да внимавам.
Ще се радвам мненията да са обективни. Благодаря предварително.
Обобщено
Искам да си купя джип. Имам жена, дете за това ми трябва дълга база. Спрял съм се на Cherokee 2.5 TD. Струва ли си ?
Скоро ходих на риба с един приятел, който има джип Нисан Терано 2, бях очарован проходимостта на джипа и тъй като ми предстои скорошно закупуване на автомобил реших вместо лека кола да си взема джипка.
Много ми харесва и така да се каже се зарибих по Jeep Cherkoee. Мога да отделя 10.000 - 11 000 лв.
Спрял съм се на двигател 2.5TD година на производство след 97 год.
Въпроса ми е, добър ли е избора ми. Може ли да се намери хубаво "Cherokee" за тези пари, какво трябва да се гледа и къде трябва да внимавам.

Ще се радвам мненията да са обективни. Благодаря предварително.
Обобщено

Коментар