Здравейте,чудя се кой ще е по удачния вариант да изнеса още по навън гумите на джипчето като му сложа фланци или да продам тези джанти които са алуминиеви 15/7J/ET+8 и да си търся други с минусово ЕТ
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Джанти или фланци
Свий
X
-
До: Джанти или фланци
Aми , зависи с колко искаш да ги изнесеш. Фланци за Фероза по-широки от 30мм не знам дали има. Така, че ще е все едно си сложил джанти с ЕТ-20 (горе-долу).
И аз се замислях за фланци , ама мойте джанти са с ЕТ+19 и ефекта щеше да бъде още по- малък. Та си намерих витарови джанти с -44. Така реално ще изнеса колелата с около 60мм без фланци.
От друга страна , обаче фланците са по 200 лв.(без ДДС) , а джанти ще ти струват повече.
Така че, ти си преценяваш...
Поздрави!Your conscience is all you can take to your grave.
-
Първоначално публикуван от lourans Преглед на мнениеили да продам тези джанти които са алуминиеви 15/7J/ET+8Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН
Коментар
-
Джантите с отрицателен офсет са винаги по доброто решение,и за визия и за надеждност,ако си независим от към бюджет,ако ли не фланците са също решение но ако не се внимава може да се берат ядове с тях,понякога се пукат,понякога разхлабват........LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Не си прави експерименти.Джантите ти са перфектни и Ферозката ти изглежда здраво стъпила на тях.Но аз съм противник на извън предписаните от производитела глупости,така че направи както искаш.Трябво да си направиш равносметка къде си караш джипката и за какво ще я използваш и колко време.Ако я ползваш 80% роуд и градско и 20%офроуд-остави я така,щото ще се оглеждаш за бензиностанции и ще заякнеш в ръцете.Ако е обратно вземи си втори комплект и карай.Но мисля,че тези са усилени офроуд джанти.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от lourans Преглед на мнениеЗдравейте,чудя се кой ще е по удачния вариант да изнеса още по навън гумите на джипчето като му сложа фланци или да продам тези джанти които са алуминиеви 15/7J/ET+8 и да си търся други с минусово ЕТ.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеИли си правиш боди лифт...Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеИзнасяш гумите навън, но за сметка на това вдигаш центъра на тежестта нагоре.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Paladin75 Преглед на мнениеСпоред мен центъра на тежестта не се промения независимо от отдалечаването на гумите от колата, или поне на теория е така
Кой-знае колко голям лифт на окачването не може да се направи, и за да сложиш големи гуми на широки джанти, значи или да правиш боди лифт, или да хващаш флекса, а най-вероятно и двете.
А фероза с асфалтови аспиринчета или валяци просто не е джипка, нито пък има мощността да ги върти така че да мине за бегачка, нито пък е твърде луксозна или комфортна.
...ама това си е мое мнение, разбира се. Всеки си има свое виждане по въпроса.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеБоди лифта ВДИГА центъра на тежестта, да не говорим и за останалите проблеми, дето поражда - кормило, радиатор и разни други от сорта.
Аз само за самото изнасяне на гумите имах в предвид че центъра на тежестта не се промения
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар