Колеги, по-трудно ли се намират части за Фероца Бертоне в сравнение с "нормалните" Фероци.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разлика в частите за Фероза и Фероза Бертоне
Свий
X
-
До: Разлика в частите за Фероца и Фероца Бертоне
Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнениеза двигателя части се намират лесно, останалото е фероза.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнениеСкорости и раздатка са на фероза ,но фланеца на скоростната кутия е за бмв дв.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ето една тема, на която и дойде времето за нов живот
Днес се запознах лично с Бертонето на ipivo. Страхотна е! Идеално запазена и поддържана.
От дума на дума стигнахме до съвместимост на частите. На вид нещата изглеждат еднаквиНо само на вид.
1. Рама - Бертонето е по-широко. С около 5". Дължина не мерихме.
2. Задно окачване - има разлика в пластините, които държат амортесьорите. Ресорите са широки 70мм. Задния диф е с 5" по-широк.
3. Предна маска около фаровете - няма много общо поради това, че фаровете са 4 кръгли;
4. Ляв вътрешен калник - има заводски отвор за въздуховод в предния край. Казанчето за чистачките, кутията за въздушния филтър, горвиния филтър са различни и захвата им е друг;
На първо време открихме това. Изследванията ще продължат.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
До: Разлика в частите за Фероза и Фероза Бертоне
Ванка,въобще не го мисли,ние мерихме,ама без едната конзола. Ще го напасвам,няма да го познаеш
Качил съм малко фото на темата за частите,ама това е само началото. Следва песъкоструй,прахово и киченки
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеДа, видях снимките. Добре става.
Като гледах снимките се сетих за още една разлика - предните мигачи/габарити. Огледални са.Обичам я тази планета! Много съм щастлив откакто съм тук.
Коментар
-
По празниците се наложи да ремонтирам ауспуха и гърнетата на Бертонето, та по тоя повод излезе още една разлика с Ферозата. Всичките "тръби" са си на Беротоне. Гърнетата са направени от някаква гадна за заваряване ламарина, набедих я за неръждавейка, дали е такава не знам.
Установявам следното правило: "Отвиеш ли нещо с ключ 13, то със сигурност не е японско."Обичам я тази планета! Много съм щастлив откакто съм тук.
Коментар
-
От: Разлика в частите за Фероза и Фероза Бертоне
Тъй като болестта се развива нормално, реших да обърна внимание и на ресьорите на бертонето. Ама понеже вече си имам едно на ум, взех размерите на Делчо от залепената тема за ресьори и с бодра стъпка и шуплер в ръка ... изненадаааресьорите на бертонето са по-широки с един сантиметър.
Ресьора на ферозата е широк 60мм, на бертонето е 70мм. Бертонето е freeclimber 2, т.е. купето на фероза.
Някой да е сменял ресьори на бертоне? С какви?
Случайно Рокито да е с 70мм ресьори?Обичам я тази планета! Много съм щастлив откакто съм тук.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар