Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип Аро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джип Аро

Един мой приятел е намерил един запазен по неговите думи румънски джип Аро дизел голям за 2000 лева но той няма компютър и не ползва интернет и ме помоли аз да попитам някого знае ли нещо за тези джипове Аро има ли части за тях защото рядко ги виждам из улиците през средата на 80 Енергото имаше само такива сега преминаха на Уаз а Аро то им седят в автопарка захвърляни ги виждам близо до нас е автопарка на енергото.Посъветвайте ме не ги познам джиповете Аро що за стока са

В Румъния е пълно и си ги карат. Даже им прават лифтове и тунинги...Скоро минавах от там , не бях взел апарата да пощракам.

Коментар

Имал съм такова чудо. Бягай с все сили но в противоположна посока.
      Моят беше Брашовският двигател 2.4 който се води като най- добър.
      Километрите които минава максимално преди да се стигне до основен ремонт са около 40 000 . Отвратителна машина с опции от рода на дръж скоростния лост защото изклъчва.
      При мене изклъчваше само трета. Добро постижение за този тип машини.

Бягай далеч...
      LZ1VMH

Коментар

Чак толкова злеее ли бре.
        Ипреди сам писал за този джип поправяли сме заедно с баща ми един такъв.
        Дизела от енергото като чуеха за него и побеляваха.
        Всичките им бяха с двигател от уаз.
        Според тях се справяха с задачите горе долу.Но сега масово минаха на уаз.
        Кажи какво точно изкаш да знаеш за този джип?

Коментар

За такова чудо имам ГНП и водна помпа на промо цени
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от Stauffenberg Преглед на мнение
            Един мой приятел е намерил един запазен по неговите думи румънски джип Аро дизел голям за 2000 лева но той няма компютър и не ползва интернет и ме помоли аз да попитам някого знае ли нещо за тези джипове Аро има ли части за тях защото рядко ги виждам из улиците през средата на 80 Енергото имаше само такива сега преминаха на Уаз а Аро то им седят в автопарка захвърляни ги виждам близо до нас е автопарка на енергото.Посъветвайте ме не ги познам джиповете Аро що за стока са
            Ако му сложиш руски мотор братле, може и да покараш известно време!

Коментар

И сдвигател на УАЗ пак не издържат На всички Ара който бяха в Енергото им сложиха нови УАЗкови двигатели но след това им се скъсаха шаситата Аз съм виждал УАЗка с купе на Аро в едно село след Мелник и много добре стоеше

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                Аз съм виждал УАЗка с купе на Аро в едно село след Мелник и много добре стоеше
                Извинявам се за офтопика -но би ли качил една снимка (ако имаш) да го видя това Аро-защото се заинтересувах ?И в Варна има едно аро на шаси и дифове от УАЗ-само че е направено като пикап нещо от рода на пътна помощ е.

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                  И сдвигател на УАЗ пак не издържат На всички Ара който бяха в Енергото им сложиха нови УАЗкови двигатели но след това им се скъсаха шаситата Аз съм виждал УАЗка с купе на Аро в едно село след Мелник и много добре стоеше
                  искаш да кажеш с шаси на УАЗ-ка?

Коментар

Арото в Кърланово мисля че се казваше селото след Мелник посока към Роженския манастир беше чиста УАЗка 469 с купе на АРО а на те зи в Енергото където им се късаха шаситата си бяха АРО с двигател от УАЗик Снимки за съжаление нямам

Коментар

Въпросната УАЗ-ка си е скупе на УАЗ, а от Арото са ползвани само тавана и страничния панел със стъклата, един вид е направен метален таван на УАЗ-а от него
                      99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                      It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

УАЗката си беше с купе на АРО но това беше преди 10 години от тогава не съм ходил там

Коментар

Аз тази не съм я виждал, но ако имаше в момента такава със сигорност щях да знам
                          99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                          It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

ами те румънската АРО искаше някаква руска фирма да я купува (четох го някъде) и все още се прави всъдеход с румънски части

Коментар

Re: Джип Аро

мога да споделя мнение за аро модел 10.4 бензинова версия с двигател 1.4 дачия модифициран. баща ми караше такъв навремето. мн слаб и тромав лошо изчислени скорости за 3 год. смени 2 скоростни кутии. но не съм виждал нещо по проходимо на заледен асфалт дори със стари гуми. иначе всички да бягат далече

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X