Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ланча Делта Интеграле EVO
Свий
X
-
От: Ланча Делта Интеграле EVO
Регистрацията не беше разумен ход, но какво ли разумно съм направил в живота.
В България имаше няколко Ланчи и една по една изчезнаха от пътя. Почти всички собственици ги спряха от движение. Аз пък си казах, че е хубаво да ти стои в гаража и да си я гледаш, ама още по-хубаво е от време на време и да се возиш. Нищо че от тук до ъгъла и в резервоара са само пАри.Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
то всичкия кеф си опира до пари
Имах някъде формулата , ама трябва да я търся .
Имаше бая изчадия от тия италЯнки.
Аз карах едно скопено - само 110 магарета, на 650 кила.
Един път , в Русе , се гоних със Царски .... той не знаеше , аз се опитвах да го стигна ....не съм сигурен , че ме е забелязал...
Коментар
-
Супер е Ланчата, някога на нашата улица имаше ярко червен екземпляр от този модел HF ,за съжаление отдавна изчезна и не се знае съдбата му!
Аз си пазя в гаража един голф 2 със 140 "магарета", и ме обикалят "търговчета" ,искат да го върнат обратно в мамковината-му срещу съответната печалаба.
Ще видим до кога ще удържа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнениесипвай бензинLancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Да я пазиш още дълго, както си я пазил последните години. Когато не караш често такава кола разхода е без всякакво значение. Сипваш си по-малко бензин колкото да си направиш кефа, щото ако престои дълго бензина в резервоара той си губи част от свойствата .
Честито вече и официализирана гражданка на безднадеждната ни Република.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеЗа тази кола улиците не са кеф. Бистрица-Ковачевци, ама Божко го знае.
Бая време мина в съмнения и угризения, ама си викам кво ше ми се пречка из краката, а едно кръгче не можеш направиш. Я върви регистрирай!
Колкото до бензина, работата е сериозна. Само веднаж съм я карал на дълъг път и показа 17-18/100!Е, настъпена яко!
Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар