Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Николай Михайлов е Футболист №1 на България за 2011 г.

Свий
X
Свий
  •  

  • Николай Михайлов е Футболист №1 на България за 2011 г.

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:nikito mihaylov.jpg
Прегледи:2
Размер:521.8 КБ
ID:6516875Вратарят на холандския Твенте и националния отбор по футбол Николай Михайлов е Футболист №1 на България за 2011 г.


    23-годишният син на президента на БФС Борислав Михайлов и внук на друг легендарен вратар на Левски - Бисер Михайлов, прекъсна хегемонията на Димитър Бербатов, който бе неизменен №1 в последните четири години, след като в анкетата на феновете и спортните журналисти успя да събере 224 точки.

    В 51-ата анкета за Футболист №1 на България стражът изпревари драматично капитанът на представителния ни тим и на Астън Вила Стилиян Петров. Монтанецът, който спечели анкетата през 2003 г, е първи подгласник на Ники Михайлов с 200 т.

    Втори подгласник е нападателят на Манчестър Юнайтед и голмайстор на Висшата лига за миналия сезон Димитър Бербатов. Както е известно Митко, който е ставал №1 в България 7 пъти, преди година помоли журналистите вече да не го избират за най-добър в тази анкета.

    Един от основните фаворити в допитването на феновете за първото място - футболистът на Шипка (Драгор) Васил Лукаев разделя 8-ото място в класирането с втория капитан на Левски Владимир Гаджев, като двамата имат по 6 точки. Интересното е, че Лукаев и успял да изпревари Футболист №1 на България за 2006 г. Мартин Петров. Крилото на Болтън разделя 10-ото място в класацията с играчите на есенния първенец в "А" група Лудогорец (Разград) Станислав Генчев и Михаил Александров.

    Приза за най-добър вратар е за стража на Черноморец Стоян Колев. №1 при бранителите е десният бек на ЦСКА и националния тим Иван Бандаловски. Най-добър полузащитник е плеймейкъра и капитан на Лудогорец Емил Гъргоров, който до лятото бе в ЦСКА.

    Най-добър нападател категорично е румънското острие на ЦСКА Янис Зику.

    Приза за най-прогресиращ млад играч е за стигналия и до националния тим Георги Миланов от Литекс.

    Вота си в анкетата са дали 128 журналисти от 55 медии.


    Вижте Топ 10 в класацията Футболист №1 на България за 2011 и подреждането в останалите класации - ТУК
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X