Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Барселона №1 в света

Свий
X
Свий
  •  

  • Барселона №1 в света

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:messi.jpg
Прегледи:1
Размер:18.1 КБ
ID:6516823Футболният отбор на Барселона официално стана №1 в света, след като спечели световното клубно първенство.


    Хората на Хосеп Гуардиола прибавиха пореден трофей в колекцията си, след като
    на финала на турнира в Йокохама, Япония се разправиха с първенеца на Южна Америка Сантос, побеждавайки с 4:0.

    Головата серия във вратата на Кабрал откри и закри геният Лео Меси. Той откри резултата с техничен прехвърлящ удар в 17-ата, а в 82-ата оформи крайното 4:0 за Барса, възползвйки се от перфектен пас на Дани Алвеш и продължавайки го с елегантен финт покрай стража на бразилците.

    В 24-ата минута Чави Ернандес вкара за 2:0, завършвайки акция, започната от Меси, а в 45-ата минута Сеск Фабрегас вкара за 3:0, след като преди това стражът на Сантос Кабрал извади последователни удари на Меси и Дани Алвеш.

    Тимът на Барселона имаше тотално превъзходство през цялата среща, а най-чистото положение за Сантос бе в 57-ата минута, когато звездата на тима Неймар изскочи очи в очи с Валдес, но вратаря спаси.

    Треньорът на Сантос Рамальо заложи в стартовия си състав на сигурна отбрана, пускайки допълнителен защитник за сметка на една от основните си фигури в халфовата линия - Елано. Това обаче изобщо не проработи, а каталунците напипаха слабите места в защитата на южноамериканците и набързо мушнаха две попадения. Още в 30-ата минута Рамальо направи корекция в състава си, пускайки Елано, но и това не помогна.

    За Барселона това е втора световна клубна титла в историята на клуба. Гуардиола пък стана първият наставник с два такива трофея, след като триумфира начело на Барса и през 2009 г.

    Каталунците получиха освен купа и чек за 5 млн. евро.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X