Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Атанас Узунов: Дано срещнем Ботев в следващата фаза на турнира

Свий
X
Свий
  •  

  • Атанас Узунов: Дано срещнем Ботев в следващата фаза на турнира

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Атанас Узунов.jpg
Прегледи:1
Размер:62.7 КБ
ID:6516278Административният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов не бе особено доволен от жребия за 1/4-финалите в турнира за Купата на България по футбол.


    "Смърфовете" посрещат на стадиона си в парк "Лаута" Левски в най-интригуващият сблъсък от тази фаза на надпреварата.

    "Тежък жребий за нас - коментира Узунов (на снимката). - Искаше ми се да гостуваме на Септември (Симитли). Сега остава да се надявам на 1/2-финалите да се срещнем с Ботев (Пловдив). Предполагам, че Емил Велев приема жребия нормално".

    "Отново трябва да гостуваме - заяви финансовият директор на Левски Константин Баждеков, който по традиция представя "сините" на жребий - Очаквам да се получи добър мач. В Пловдив атмосферата е уникална. Надявам се да продължим напред.

    Всички искаха отбор от "Б" група за съперник, но късмета не може да се усмихне на всички. В отлични отношения съм с Емил Велев и не очаквам някакви проблеми заради това, че ще сме съперници".

    "Всички искаха да играят срещу нас - каза изпълнителният директор на Септември (Симитли) Методи Стойнев, в коментара си за жребия, който прати за съперник на отбора му ЦСКА. - Може да изненадаме неприятно някой. Моето желание бе да домакинстваме на Ботев (Пловдив). Доволен съм и че ще играем с ЦСКА".

    "Определено късметът бе на наша страна - не скри задоволството си административният шеф на ЦСКА Димитър Димитров. - Преди жребия на шега попитах колегата от Симитли дали са готови да ни посрещнат".

    "Колкото и нескромно да звучи, ние сме абсолютен фаворит - заяви президентът на Литекс Трифон Попов. - Доволни сме, че ще срещнем Миньор. Имаше и доста по-тежки варианти".

    Снимка Сергей АНТОНОВ
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X