Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Манчестър Сити с нов сериозен спонсорски договор

Свий
X
Свий
  •  

  • Манчестър Сити с нов сериозен спонсорски договор

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:manchester-city-sasht.png
Прегледи:1
Размер:78.3 КБ
ID:6515546Ръководството на лидера във Висшата лига на Англия Манчестър Сити е пред сключване на нов мащабен спонсорски договор.


    Босовете на "гражданите" са договорили продължаване на споразумението за сътрудничество с "Умбро". От британския спортен концерн доставят екипировката на отбора на мениджъра Роберто Манчини.

    Настоящият договор изтича през лятото на 2012 г.

    В момента Манчестър Сити ползва екипировка на "Умбро" срещу 6 млн. паунда на сезон. В договора обаче има клауза, според която сумата може да скочи при успехи на тима. Именно благодарение на силните игри на отбора от началото на сезона ръководството на клуба успя принципно да договори сумата да скочи до 26 млн. паунда.

    Ако сделката бъде официализирана, Манчестър Сити ще се доближи до споразуменията, които имат Манчесър Юнайтед (с "Найки" за 30 млн. паунда на сезона) и Ливърпул (с "Ъндър армър" за 25 млн. паунда на сезон, който влиза в сила от догодина).

    Преди началото на настоящата кампания от клуба подписаха споразумение с "Етихад" за пълните рекламни права на стадион "Сити ъф Манчестър", както и за реклама върху екипа на отбора, на стойност общо 500 млн. паунда като валидността е 10 години.

    През лятото от финансовия отдел на Манчестър Сити официално обявиха загуби за над 195 млн. паунда за миналия шампионат.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X