Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бомба на "Армията": Караджов избяга от ЦСКА

Свий
X
Свий
  •  

  • "Бомба" на "Армията": Караджов и треньор избягаха от ЦСКА

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:karajata.png
Прегледи:1
Размер:713.4 КБ
ID:6515490Вратарят Иван Караджов и кондиционния треньор Иван Йовановски избягаха от ЦСКА.


    Стражът, който бе на път да се пребори с алжирския национал Райм Мболи за титулярното място при "армейците" разтрогна договора си с ЦСКА. Раздялата е по вина на клуба и е заради неизплатени три заплати.

    За раздялата на Караджов с ЦСКА потвърди пред "Блиц" и адвокат Петър Величков.

    "Караджов разтрогна - заяви той. - Според поправка в Кодекса на труда от септември работникът има право да прекрати трудовия си договор без предизвестие, когато работодателят забави изплащането на трудовото му възнаграждение. Така че още от днес - 18 ноември, Иван Караджов е свободен от ангажименти към ЦСКА. Заради това не е и на тренировка".

    Вратарят е усилено спряган в последните седмици за ново попълнение на хита в "А" футболната ни група Лудогорец. Ивайло Петев иска привличането на нов вратар заради неубедителните изяви на титуляря Урош Голубович.

    Стражът не бе единственият отсъстващ от заниманието на ЦСКА днес. На тренировката не се появи и кондиционния треньор Иван Йовановски, като за него също нямаха информация къде е. Предполага се, че и той, подобно на Караджов, си е тръгнал заради неплатени заплати.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X