Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Манчини готов да вземе Де Роси в Манчестър Сити

Свий
X
Свий
  •  

  • Манчини готов да вземе Де Роси в Манчестър Сити

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:e rossi.jpg
Прегледи:1
Размер:17.3 КБ
ID:6515480Мениджърът на тима от Висшата лига на Англия по футбол Манчестър Сити Роберто Манчини призна, че с удоволствие би привлякъл в отбора дефанзивния полузащитник на Рома и италианския национален отбор Даниеле де Роси.


    "По принцип привличането на играчи от Рома е доста сложно - анализира Манчини, цитиран от Corriere dello Sport. - Когато пък става дума и за играч, който е тръгнал от школата на клуба е още по-сложно.

    Никак няма да ме изненада евентуално решение на Де Роси да просдължи договора си с Рома. Ако обаче реши да напусне Рим, веднага съм готов да преговарям с него. Бъдете сигурни, че и всички топклубове от Европа биха го сторили.

    Даниеле де Роси е футболист от много висока класа, който може бързо да пасне на всеки супертим".

    От ръководството на Рома вече обявиха, че подготвят оферта за нов договор на 25-годишния халф, като се очаква ако се стигне до сделка, футболистът да прибира по 4,5 млн. евро на сезон. С допълнителните бонуси сумата ще скочи на около 7 млн. евро годишно.

    Даниеле де Роси играе за първия тим на Рома от 2001 г. В националния тим на Италия е основна фигура от 2004 година насам, като има 45 мача и 7 отбелязани гола.

    Де Роси, който след Принца на Рим Франческо Тоти е другия символ на Рома в момента, е европейски шампион за младежи до 21 г. от първенството на Стария континент в тази възрастова група през 2004 г. Бе част от формацията на "скуадра адзура", стигнала до бронзовите медали на олимпийските игри в Атина.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X