Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Матеус вариант за селекционер на Сърбия

Свий
X
Свий
  •  

  • Матеус вариант за селекционер на Сърбия

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_9258.jpg
Прегледи:1
Размер:114.6 КБ
ID:6515444Доскорошният селекционер на националния ни отбор по футбол Лотар Матеус е сред вариантите за нов наставник на представителния тим на Сърбия.


    Рекордьорът по участия в националния тим на Германия е изгледал на живо проверката на "плавите" с Мексико (0:2) преди няколко дни, а след това е пътувал с отбора до Франкфурт.

    Матеус, който е отлично запознат със сръбския футбол, след като преди време бе начело на Партизан, с който успя да влезе в групите на Шампионската лига, дори е провел тайни разговори с представители на Сръбската футболна федерация.

    Запитан дали би приел оферта да поеме националния тим на Сърбия, Матеус лаконично коментира, че е отворен за всякакви предложения.

    Сръбският национален отбор остана без наставник, след като не успя да се класира за баражите за Евро 2012. Тимът имаше шансове за това до последно, но в крайна сметка бе изпреварен от състава на Естония. Това пък доведе до уволнението на Владимир Пектрович от селекционерския пост. Временно отборът бе поверен на Радован Цурчич.

    Сред фаворитите за поста се спрягат бившият селекционер на Гана Милован Райевац, както и доскорошният треньор на италианския Фиорентина Синиша Михайлович.

    Както е известно, Лотар Матеус бе официално освободен от поста селекционер на националния отбор на България преди няколко месеца. Германецът се бе договорил с президента на БФС Борислав Михайлов за продължаване на договора си, но Изпълкома на футболната ни централа реши да освободи Матеус.

    Снимка Сергей АНТОНОВ


    Още по темата

    Матеус: Борислав Михайлов си сменя мнението непрекъснато


    Михайлович кандидат за селекционер на Сърбия
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X