Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Резервата Агуеро донесе успеха на Аржентина в Колумбия

Свий
X
Свий
  •  

  • Резервата Агуеро донесе успеха на Аржентина в Колумбия

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:s.aguero.jpg
Прегледи:1
Размер:52.2 КБ
ID:6515370Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро донесе втория успех на Аржентина в квалификационната кампания за първенството на планетата по футбол през 2014 г.


    В четвъртия си мач от квалификациите "гаучосите" се наложиха като гост над Колумбия с 2:1. Аржентинците направиха пълен обрат по пътя си към ценния успех.

    В 44-ата минута Хавиер Масчерано имаше нещастието да си отбележи автогол след като топката рикошира в него след фаул на Пабон.

    През второто полувреме на терена за Аржентина се появи Кун Агуеро (на снимката), което оживи играта на отбора. В 61-ата минута стражът на Колумбия Оспина не успя да хване една топка, която попадна в Меси, който реализира без проблеми за 1:1. В 84-ата минута Оспина повтори неумелата си намеса, като този път най-съобразителен бе Агуеро, който вкара за крайното 2:1 за Аржентина.

    За тима на Колумбия си пролича отсъствието на контузената звезда на отбора Радамел Фалкао.

    Отборът на Аржентина даде жертва, след като в 34-ата минута след сблъсък с Родригес травма получи Никлас Бурдисо. След първоначалните прегледи стана ясно, че най-вероятно става дума за скъсани коленни връзки. Ако това се потвърди, бранителят на Рома ще трябва да почива принудително около шест месеца.

    "Стигнахме до много ценна победа - коментира след сблъсъка суперзвездата на "гаучосите" Лионел Меси. - Успехът дойде в много важен момента, след грешната стъпка, която направихме у дома срещу Боливия (1:1).

    Бяхме подготвени за тежко гостуване и това се потвърди. Задачата ни бе да наложим нашия си стил на игра и да не позволяваме на съперниците да контраатакуват. Владеехме повече топката и ще направим всичко по силите си това да се случва и в следващите мачове.

    Понякога резултатите се получават с непривлекателна игра. Нужно е време и търпение. Мисля, че вървим в правилната посока.

    Всеки мач от кампанията се очертава да бъде много сериозна битка".



    Квалификации за Мондиал 2014, зона Южна Америка, 4 кръг


    Колумбия - Аржентина 1:2

    Еквадор - Перу 2:0

    Чили - Парагвай 2:0

    Венецуела - Боливия 1:0


    Класиране

    1.Уругвай 7 точки (от 3 мача)
    2.Аржентина 7(4)
    3.Венецуела 7(4)
    4.Еквадор 6(3)
    5.Чили 6(4)
    6.Колумбия 4(3)
    7.Парагвай 4(4)
    8.Перу 3(3)
    9.Боливия 1(3)
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X