Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Източноевропейската лига започва през септември

Свий
X
Свий
  •  

  • Източноевропейската лига започва през септември

    ИЕФЛ заседание.Работата по създаването на Източноевропейската футболна лига (ИЕФЛ) започна днес в София. Президентът на ЦСКА Димитър Борисов, който е инициатор на срещата заяви, че е рано УЕФА да се включи в проекта за създаването на футболната лига. Той добави, че инициативата има широка подкрепа.


    Турнирът трябва да започне през септември. Идеята е да участват 32 отбора, разделени на осем групи. В първия етап от състезанието няма да участват тези отбори от Източна Европа, които играят в Шампионска лига и Лига Европа. Отпадналите от двете надпревари ще се включат през следващата пролет.

    „Имаме представители на две федерации, на Турските авиолинии и на Газпром. В момента са по един-два отбора, но на следващата среща ще бъдат много повече отборите. Има представители на всички отбори. Няма отбори, които са потвърдили, че ще присъстват, а след това са се уплашили”, коментира Борисов.

    „Ние нямаме забрана за провеждането на тази среща. Смятам, че може да се получи един хубав турнир. Аз проведох една среща с Борислав Михайлов през миналата седмица. Тази среща е на много ранен етап, за да участва и УЕФА. Ние трябва да предложим нещо на евроцентралата и на федерациите”, каза още президентът на "червените".

    Снимка: Сергей Антонов
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X