Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4 години затвор за лекаря на Майкъл Джексън

Свий
X
Свий
  •  

  • 4 години затвор за лекаря на Майкъл Джексън

    Конрад МъриЛекарят на Майкъл Джексън Конрад Мъри бе осъден днес на 4 години затвор от върховния съдия Майкъл Пастор. Според говорителя на местните власти Стив Уитмор Мъри може и да излежи само около 2 години, тъй като по законите на Калифорния присъдата за убийство по ненасилствен път се „отрязва“ наполовина. Американски медии допълват, че периодът може да падне още, тъй като в момента затворите в САЩ са препълнени и излежаващите присъди масово се освобождават.

    По-рано този месец, след 6-седмично дело Мъри беше признат за виновен в непредумишленото убийство на Краля на попа. По време на делото последните часове на Майкъл Джексън са били разгледани в огромни подробности. Основното обвинение на Мъри е предписването на силно упойващия „Пропофол“ за лечение на хроничното безсъние на Джексън. Съдия Пастор нарече действията на Мъри „ужасяващо нарушаване на доверието“ и „медицинска лудост“.

    Прокурорите настояваха за максималната присъда от 4 години, докато защитата искаше намаляване на този срок, защото като допълнение към него Мъри ще загуби разрешителното си за практикуване и по всяка вероятност ще прекара остатъка от живота си отлъчен от обществото. Освен периода зад решектките, Мъри също ще трябва да заплати компенсация на децата на Джексън, както и $1.8 милиона за погребението на поп легендата. Още преди да стане личен лекар на Джексън, Мъри е имал дългове от $150 000 на месец, а смъртта на Краля е дошла преди първата му заплата.

      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X