Обява

Свий
Няма добавени обяви.

САЩ са снабдили Израел с противобункерни бомби

Свий
X
Свий
  •  

  • САЩ са снабдили Израел с противобункерни бомби

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bomba.jpg
Прегледи:1
Размер:10.4 КБ
ID:6514666Израелското държавно радио „Кол Исраел“ ("Гласът на Израел") съобщава, че през септември САЩ са предали на Израел 55 бомби за унищожаване на бункери и други добре защитени обекти.




    Радиото се позовава на френски източници. Според тях, бомбите са с тегло от един тон и са способна да унищожат обекти, скрити дълбоко под земята.


    Френските специални служби смятат, че американците са предали на Израел това оръжие, за да могат да бъде нанесен удар по Иран без допълнителни консултации с Вашингтон.

    Изданието Le Canard Enchaîne пише, че президентът Барак Обама е поискал от израелското правителство да не атакува Ислямската република самостоятелно. Въпреки това Америка са предали бомбите, с помощта на които израелските ВВС могат да изпълнят задача по унищожаването на секретните обекти в Иран.


    Заместник-началника на генералния щаб на иранската армия генерал-майор Масуд Джазаери заяви, че Израел ще бъде изтрит от лицето на земята, ако се осмели да атакува Иран. Ответният удар на Ислямската република ще бъде съкрушителен. Една от основните военни цели на иранската авиация ще бъде ядрената централа в Димона, твърди Джазаери.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X