Обява

Свий
Няма добавени обяви.

D-r-Mari-vinowen-za-smyrtta-na-Majkyl-Jakson

Свий
X
Свий
  •  

  • Д-р Мъри е виновен за смъртта на Майкъл Джексън

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:images.jpeg
Прегледи:1
Размер:4.3 КБ
ID:6514553Личният лекар на Майкъл Джексън - д-р Конрад Мъри, бе обявен за виновен в понеделник, 7 ноември, за непредумишлено убийство на поп изпълнителя след 6-седмично дело, съобщи агенция Ройтерс.



    Според тезата на обвинението д-р Мъри е проявил груба небрежност при даването на пропофол на Джаксън с цел той да заспи. Защитата твърдеше, че Джексън сам си е осигурил фаталната доза от веществото.

    Д-р Конрад Мъри пледираше невинен по обвинението, че е дал на поп изпълнителя фатална доза пропофол, който бе определен като основната причина за смъртта на звездата, настъпила на 25 юни 2009 г. 58-годишният Мъри не свидетелства по време на делото в Лос Анджелис и може да получи присъда до четири години лишаване от свобода, след като съдията реши какво точно да бъде наказанието му на по-късен етап.

    По време на обявяването на присъдата Мъри като цяло изглеждаше безизразно, пише Ройтерс. Извън съда, над 100 почитатели на изпълнителя избухнаха в овации. На съдебните заседалите им отне близо девет часа, докато стигнат до единодушна обща присъда.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X