Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рашков-младши се изправя пред съда днес

Свий
X
Свий
  •  

  • Рашков-младши се изправя пред съда днес

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Rashkov-mladshi.jpg
Прегледи:3
Размер:6.6 КБ
ID:6515568Внукът на Кирил Рашков се изправя днес пред съда. 28-годишният Рашков-младши отговаря по обвинения за отправяне на заплаха за убийство към Веселин Христов, вуйчо на убития в Катуница Ангел. Внукът на Цар Киро поиска съкратено съдебно следствие, което означава, че той признава обвиненията и вероятно ще се съгласи да не бъдат събирани допълнителни доказателства по делото. Очаква се процесът да приключи още днес с решение на Районния съд в Асеновград.

    Съкратеното съдебно следствие дава възможност за получаване на по-ниска от определената в закона наказание, която в случая е до шест години затвор.

    Жителите на Катуница се опасяват, че внукът на Рашков може да се размине с ефективната присъда, съобщи news.bg. Опасенията им са, че подсъдимият може да се размине само с глоба и няма да понесе по-тежка наказателна отговорност.

    Ангел Петров беше убит от бус, пълен с цигани, вечерта на 23 септември в Катуница. Според местни жители въпросните роми са приближени до фамилия Рашкови. Хората подозират именно членове на семейството в поръчителство на убийството.

    Делото срещу Цар Киро се очаква да тръгне в началото на декември. Той също е обвинен в отправяне на заплахи за убийство срещу Веселин Христев, близък на убития Ангел Петров.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X