Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Петима от конфликта в Катуница получиха присъди за хулиганство

Свий
X
Свий
  •  

  • Бойко Борисов недоволен от полицията, жандармерия пътува към Пловдив

    Главният секретар на МВР и регионалният директор изпуснаха ситуацията в Катуница. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов днес. Според него МВР не се е справило със ситуацията в селото.

    „Първо, още вчера пратих главния секретар в Катуница и лично аз не съм доволен от действията на МВР. И сутринта на два пъти говорих с министър Цветанов. Но за мен и главният секретар, и регионалният директор изпуснаха ситуацията. Защото, Бог да ги прости момчетата, но извършителят е задържан. Трябваше да се обясни, че ще си получи затвор“, заяви премиерът.

    Той беше категоричен, че няма „полицейски чадър” над фамилията Рашкови. От ГЕРБ разпространиха прессъобщение до медиите, с което опровергават появилата се информация, че Кирил Рашков, по-известен като Цар Киро, е член на партията.

    Преди минути пък 4 камиона на жандармерията бяха забелязани по пътя към Пловдив от пратеника на OFFRoad-Bulgaria. В момента те пътуват в района на Ихтиман, като основните предположения са, че отиват да подкрепят останалите служители на реда за очакваното тази вечер ново събиране на протестиращи в село Катуница.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X