Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Плевнелиев отзовава посланиците агенти в първия си работен ден

Свий
X
Свий
  •  

  • Плевнелиев отзовава посланиците-агенти

    Росен ПлевнелиевНовият президент Росен Плевнелиев ще подпише в първия си работен ден указите за отзоваване на дипломатите с принадлежност към бившата ДС. Пред журналисти спечелилият изборите кандидат на ГЕРБ каза, че е провел среща с президента Георги Първанов. Плевнелиев е категоричен, че ще работи със своя предшественик през следващите месеци, за да има приемственост.



    „Аз съм категорично „за” референдумите”, каза още Плевнелиев. Той обясни, че актуални теми за референдум са свързани с енергетиката, националния план за развитие „България 2020” и неговите приоритети.

    На церемония в ЦИК днес Росен Плевнелиев и Маргарита Попова получиха удостоверение на комисията за избора им на президентския и вицепрезидентския пост. „Даваме заявка за модерна държавност, за откритост. Ще работим така, че независимо за кого гласуваха българските граждани, да видят резултатите от нашия труд. Ще работим с предишните президенти, лидерите на всички партии, защото има нужда от последователност", заяви Плевнелиев.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X