Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Из невалидните бюлетини: Чък Норис за кмет и хикс върху целия лист

Свий
X
Свий
  •  

  • Из невалидните бюлетини: Чък Норис за кмет и хикс върху целия лист

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:298058_302847066392849_100000026744752_1305245_221381130_n.jpg
Прегледи:1
Размер:61.0 КБ
ID:6513809
    Вписване на Чък Норис сред кандидат-кметовете на Варна и огромен хикс през целия лист са само малка част от невалидните бюлетини на тазгодишните избори, разказаха пред OFFRoad-Bulgaria председателите на секционни комисии из цялата страна.


    Въпреки инструкциите на ЦИК за правилно попълване на бюлетините, в столичната община Връбница имаше няколко бюлетини, в които беше сложени кръгче вместо задължителния "Х", разказват участниците в преброяването на гласовете. "Сред най-запомнящите се куриози обаче беше огромен хикс, сложен върху цялата бюлетина. Явно гласоподавателят е решил, че не желае да избере никой от кандидатите", коментират членовете на комисията.

    Кандидат-кметовете на Варна също са изглеждали недостатъчни на неизвестен гласоподавател, защото той чинно е вписал като кандидат Чък Норис, нарисувал е квадратче пред него и е поставил и хикс, и кръгче в него.

    В секция в Пловдив пък е пусната бюлетина с надпис "Да го..." . Имало и други нецензурни послания към претендентите за кметския стол в Пловдив, като за заместители на хикс са ползвани рисунки на полови органи и случайни драсканици.

    "На първия тур срещнахме Натиснете снимката за да я уголемите

Име:35cin4l.jpg
Прегледи:1
Размер:143.9 КБ
ID:6513821същите пожелания към кандидатите, явно избирателите не са „изневерили” на убежденията си и на балотажа”, разказа член на СИК пред dnes.bg.

    В Горна Малина пък са изчезнали мистериозно "Х"-совете от бюлетините. Над 80% от бюлетините в село Негушево, община Горна Малина са били без знака Х. Оказало се, че мастилото се е изпарило мистериозно, а местните жители се съмняват, че химикалката в изборната стаичка е била с така нареченото симпатично мастило, съобщи бТВ.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X