Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОИК в София не даде обещаните пари

Свий
X
Свий
  •  

  • ОИК в София не даде обещаните обезщетения

    универсиада, оик, избориОИК - София, не раздаде на членовете на секционните избирателни комисии обещаните за тази вечер пари. Става дума за договорената сума, плюс обезщетение 60 лева на човек, заради хаоса при предаването на бюлетините миналата неделя, съобщи репортер на Offroad-Bulgaria в зала "Универсиада".


    От комисията се измъкнали с ново уверение, че ще плащат във вторник, сряда и четвъртък. Освен това хората трябваше да получат по още 10 лева бонус, обещан лично от премиера Бойко Борисов. Някои от членовете на комисии успяха по-късно да вземат надницата си, но не и обезщетението.

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP8737.jpg
Прегледи:1
Размер:183.1 КБ
ID:6513814
    Като организация сега нещата били доста по-добре. Огромната опашка до тротоара стреснала първоначално членовете на СИК. Но само за 20-ина минути чакащите успявали да попаднат вътре в залата. Още на входа на "Универсиада" раздавали сандвичи и минерална вода.

    Около 21:30 часа минаваше представител на секционна избирателна комисия с №600. А над 1200 членове на СИК чакат да предадат бюлетините и изборните си протоколи. Повечето от чакащите са оптимисти, че бъзсънната нощ от първия тур няма да се повтори.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X