Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бойко Борисов: БСП сами не могат да ни бият

Свий
X
Свий
  •  

  • Бойко Борисов: БСП сами не могат да ни бият

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5c520a29eaaa645bb91f7d70cc7304f6.jpg
Прегледи:12
Размер:54.0 КБ
ID:6513693„БСП сами не могат да ни бият никога". Това заяви премиерът Бойко Борисов минути след като гласува. Според него Ахмед Доган е най успелият политик през последните 20 години.

    „Доган им се подигра като каза - „цункайте ме и ще ви дам гласовете. И довечера ще видим дали ще се цункат", каза Борисов и допълни, че всеки е свободен да прави избора си сам. „Аз казвам, че ако мен някой ме призове да го цункам, аз няма да му поискам целувка", коментира още Борисов.

    "Това, че казах, че за всичките тези 20 години Ахмед Доган е най-успелият политик и неговата партия винаги печели“, каза Борисов и запита: „С това ли го обидих?". „А намеците, които правеше на българските избиратели - „нощта е бременна, искам целувка". Това не е ли по-обидно?", попита премиерът.


    „Когато беше Петър Стоянов, Иван Костов, Кольо Филчев абсолютно цялата власт беше в сините и никой не казваше нищо. След това Първанов, Станишев, Велчев - цялата власт в тях - никой не казваше нищо. Сега - оле, майко, какво ще стане", коментира премиерът на въпрос как гледа на негативните коментари, че цялата власт може да бъде в ръцете на ГЕРБ, ако Росен Плевнелиев спечели президентските избори. „Ние сме доказали, че сме много по-големи демократи от всички останали и това е факт", убеден е още премиерът.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X