Обява

Свий
Няма добавени обяви.

„Столипиново“ на прицел за купуване на гласове

Свий
X
Свий
  •  

  • „Столипиново“ на прицел за купуване на гласове

    ПолицияДва сигнала за купуване на гласове в пловдивския квартал „Столипиново“ са получени в полицията. Единият от сигналите е подаден още снощи, като Районната прокуратура в града е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за купуване на гласове.



    В 6 РПУ снощи показания са дали шефът на ОП "Чистота" Радослав Кошински и мъж от ромски произход за това, че в квартала се купуват гласове за ГЕРБ, съобщи Дарик.


    Засега производството е срещу неизвестен извършител, съобщи Галина Андреева, говорител на Районната прокуратура в Пловдив. Установено е, че в ромския квартал са обикаляли хора със списъци с лични данни и ЕГН-та на избиратели. Гражданин на име Гаро е заклевал избиратели в Корана като им е обещавал по 50 лева ако гласуват за определен кандидат-кмет, съобщи „Фокус“.

    От рано тази сутрин в училището в ромската маха „Аджисан махала” в Пловдив се образуваха опашки. Според първоначалните данни избирателната активност там е около 7 %. От ОИК Пловдив отчетоха, че активността е почти двойно по-голяма, в сравнение с първия тур за същия период. Официално до 9.30 часа днес е отчетена активност от 7,72 % спрямо 3,98 % за същия период на първи тур.

    В Пловдив на балотаж се явяват кандидатът на ГЕРБ Иван Тотев и кандидадът на ВМРО-НИЕ Славчо Атанасов.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X