Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Борисов бил учуден от резултата на ГЕРБ

Свий
X
Свий
  •  

  • Борисов бил учуден от резултата на ГЕРБ

    Бойко Борисов                          Снимка: Сергей АнтоновПремиерът Бойко Борисов призна, че е учуден от събраните гласове на ПП ГЕРБ на изборите. "Аз самият не съм вярвал, че ГЕРБ могат да изкарат толкова добър резултат. Факт е, че една от най-яростната кампания я води Волен Сидеров, посочи Борисов. Дори непримирими като РЗС, които са заявили, че ще уволнят Бойко Борисов, са избрали да подкрепят ГЕРБ на втори тур", заяви той пред Нова Тв.


    Борисов е съгласен с предложението на Сидеров да се преброят ръчно бюлетините., защото резултатите няма да се променят. В София Йорданка Фандъкова не можела да бъде победена, дори ако отиде на балотаж. Борисов изрази благодарност на българския народ, заради това, че виждат какво става в другите държави и може би за първи път разбирал какво означава дефицит и дългова криза.

    Министър-председателят не прие тезата, че тези избори са най-зле организираните в целия период на прехода.

    "Ами вижте, ние винаги сме се водили от едно – да спестим пари на данъкоплатеца. Кризата е толкова голяма в Европа, в света и у нас, че да правим два избора на година – едни избори са, грубо казано, 20 милиона лв. Да правим два един след друг ми се вижда абсолютно пилеене на пари. И затова ги направихме две в едно. Естествено е, когато има три големи бюлетини с толкова хиляди кандидати, знайни и незнайни, за президент, за вицепрезидент, за какво ли не, толкова хиляди коалиции, особено в малките населени места, да има някакви затруднения. Но те ни спестяват 18 млилиона лева", коментира Бойко Борисов.

    По думите му, Доган отново се е показал като един от най-добрите политици, който си играе с БСП като „батко с малко дете”. Според Борисов, Доган оценявал, че ако загуби, това ще е заради ГЕРБ.
    Двете партии, които се очертаха като силни след тези избори са ГЕРБ и ДПС, категоричен е Борисов. Според него, изборът в неделя е между Доган и Борисов.


    Нощта е бременна...ще ме целувате - кога, къде и кой от вас ще ви кажа допълнително - тези думи на Доган от следизборната нощ перифразира Борисов по Нова телевизия. Според лидера на ГЕРБ обаче БСП не отговаряла на тези призиви на Доган, "не излиза да каже като мъж, ако е мъж разбира се, отношенията ни с вас не са с целувки, ако ни подкрепите - искаме гаранции да ни подкрепите след това."


    "Дали Станишев ще го целува, дали Първанов, дали Калфин... Стефан Данаилов няма да ходи да се целува, той е определен", коментира Борисов.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X