Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Светльо Витков: Няма да гласувам на втория тур

Свий
X
Свий
  •  

  • Светльо Витков: Няма да гласувам на втория тур

    Светослав Витков и Венцислав МицовНезависимият кандидат за президент Светльо Витков заяви, че няма да гласува на евентуален втори тур на президентските избори.


    Според предварителните резултати на МБМД Витков, популярен като Светльо от "Хиподил", чиято кандидатура е издигната от инициативен комитет, е спечелил около 1,7% от гласовете.

    "Доволни сме от резултатите - коментира пред Нова тв Витков. - Заложихме на нетрадиционна кампания. Дадохме най-доброто от себе си. Вижте, че сериозни кандидати, които вложиха сериозни суми в кампаниите си не минаха и 1%.

    Най-долното нещо е да призовавам хората да гласуват на втория тур за някой от съперниците ми. Всеки има глава на раменете си и трябва да мисли за кого да даде вота си. Не е морално да предаваме нашите гласове, призовавайки за някой.

    Най-неприятното е, че няма промяна и партиите продължават да властват. Никак не ми е приятно, че ни управляват хора, които не се интересуват от мен - дали имам работа или - не. Аз специално не виждам някаква алтернатива и няма да гласувам на втория тур".
    Снимка: Сергей Антонов
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X