Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Непълнолетен гласувал в Пловдивско, "пропуснали" да проверят документите му

Свий
X
Свий
  •  

  • Непълнолетен гласувал в Пловдив, "пропуснали" да проверят документите му

    Непълнолетен е гласувал в Пловдив, от секционната комисия "пропуснали" да проверят документите му за самоличност. По случая работи Районната прокуратура, предаде Дарик.

    Общо шест сигнала проверява Районната прокуратура в Пловдив.

    Образувано е и едно досъдебно производство срещу неизвестен извършител за купуване на гласове в щаба на партия „Лидер". Проверките са за нарушения в секция 52 на училище „Цар Симеон Велики", където гласуването бе преустановено за повече от час, тъй като изборите там започнаха без бюлетини за кмет.

    Вторият случай е в град Стамболийски, където в тъмната стая на една от избирателните секции е бил поставен химикал със симпатично мастило, с цел невалидни бюлетини. Третият сигнал, който проверява прокуратурата е в секция в село Труд. Там възрастна жена, след како е гласувала в тъмната стая е установено, че на една от бюлетините не е имало положен печат, обясни прокурор Андреева. Може да се предполага, че бюлетината е внесена отвън.

    Другият сигнал е, че в двора в СОУ „Братя Миладинови" мъж е отбелязвал в списисък гласоподаватели, дали вота си за определен кандидат за кмет.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X