Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изборният ден в снимки

Свий
X
Свий
  •  

  • Изборният ден в снимки

    Огромни опашки за гласуване се извиха пред някои избирателни секции в столицата. Опашки се образуваха в 119 училище в ж.к. „Изток“, 25 училище „Д-р Петър Берон“ в кв. „Красно село“ и в Националната природо-математическа гимназия „Академик Л. Чакалов" на ул. „Бигла" № 52 в столичния квартал „Лозенец".
    Избори 2011Избори 2011Избори 2011Избори 2011 Постоянен, плътен поток избиратели се наблюдава и в центъра на столицата. В 6 ОУ "Граф Н.П. Игнатиев", 7 СОУ "Свети седмочисленици" и 133 СОУ "А.С. Пушкин" реда си до урните чакат десетки граждани, наредени в постоянно допълващи се опашки.
    СРосен Плевнелиевлед като гласува кандидатът на ГЕРБ Росен Плевнелиев каза пред журналисти, че първото нещо, което ще направи на президентския пост е да създаде съвети за инфраструктура, за социално-икономическо развитие и за култура.
    Кандидат-президентът заяви, че е категорично за референдумите, но това означава всички българи да имат правото на информиран избор. Темата, която в момента е важна за референдум, е темата с енергетиката, генерално, не само темата с АЕЦ „Белене”.

    Кандидатът на БСП Ивайло Калфин каза пред журналисти, че е гласувал за обединена България и европейското развитие на страната. Той изрази надежда изборният ден да мине безпроблемно, тъй като е имало основания за притеснения как ще протече денят. „Надявам се те да бъдат опровергани в изборния ден. Не са лесн
    и изборите. По-сложни са отколкото друг път. Изключително много съжалявам, че българите в чужбина нямаха възможност да гласуват достатъчно свободно. Беше отнето правото на гласуване на много наши сънародници”, коментира Калфин.
    Червеният кандидат за президент е категоричен, че очаква победа.


    Ивайло Калфин Ивайло КалфинНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1471.jpg
Прегледи:2
Размер:167.8 КБ
ID:6513297

    Независимият канидат за президент Меглена Кунева забрави да пусне бюлетината за президент.

    След като от избирателната комисия й напомниха, че една от бюлетините липсва, Кунева се сети, че я е забравила в стаичката за гласуване. По-късно пред журналисти тя каза, че няма нищо случайно. Изборите са празник, когато има какво да избираме и за какво да мечтаем. Беше прекрасна кампания с много срещи и позитивни емоции, коментира Кунева.

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8900.jpg
Прегледи:2
Размер:64.4 КБ
ID:6513298Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8904.jpg
Прегледи:3
Размер:89.9 КБ
ID:6513299
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8856.jpg
Прегледи:2
Размер:124.6 КБ
ID:6513302
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8831.jpg
Прегледи:2
Размер:52.8 КБ
ID:6513300В София трябва да се продължава със същото темпо, дори по-ускорено навсякъде – инфраструктурата, образованието, зелената политика, здравеопазването. Това каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на София Йорданка Фандъкова, която гласува в 47 СОУ в квартал „Иван Вазов”.

    Фандъкова не каза дали ще прави промени в екипа си, ако бъде избрана за кмет. „Нека да видим какви ще са резултатите. Хората ще кажат кой ще е на „Московска” 33 и тогава вече ще мислим и ще говорим за екипа”, каза тя.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8848-1.jpg
Прегледи:4
Размер:118.9 КБ
ID:6513301
    Фандъкова беше придружена от внука си Алекс. Тя се нареди на образувалата се опашка от избиратели в една от секцията в училището и изчака своя ред. Пред всички секции в учебното заведение се бяха образували големи опашки от желаещи да гласуват.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02696.jpg
Прегледи:2
Размер:141.2 КБ
ID:6513304
    Георги Кадиев пристигна със семейството си, за да гласува в 81 СОУ „Виктор Юго” в столичния квартал „Младост 3”. По думите му в тази кампания важни за него са да остане нормален човек и вярва, че засега се справя.

    Той сподели още, че се надява хората да гласуват за политици, с които те заедно ще управляват този град и тази държава.


    Кандидатът за кмет наПрошко Прошков София Прошко Прошков гласува днес в 122 ОУ "Николай Лилиев" в Лозенец.
    Издигнатият от Синята коалиция кандидат спази точния час. Той застана на вратата на стаята, в която гласува и изчака часовникът му да покаже 10:33 ч. След като пусна и двете бюлетини в избирателните урни, Прошков заяви пред журналистите, че е гласувал за това, което иска неговото поколение.
    „Днес гласувах за това, което иска моето поколение, а то иска повече страст и постоянно усилие. Не иска политически картели, не иска подмяна на действителност, не иска фасадна демокрация“, заяви кандидатът за кмет на София.
    Прикачени файлове
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X