Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Георги Кадиев отговаря на въпросите във Форума

Свий
X
Свий
  •  

  • Георги Кадиев: Ще спра корупцията в СОС с помощта на гражданите

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kadiev.jpg
Прегледи:2
Размер:31.4 КБ
ID:6512644Кандидат-кметът на София Георги Кадиев вече отговаря на въпросите, зададени от потребителите на OFFRoad-Bulgaria.com във форума.


    На въпрос как смята да се справи с клиентелизма в Столична община, ако спечели изборите, кандидатът на БСП отговори обстойно.

    "Там е въпрос на контрол. Не само от проверки при сигнал за корупция, а преди всичко промяна на механизмите на взимане и изпълнение на решенията - убеден е Кадиев. - Единственият начин да направим СОС и Столична община прозрачни и без корупция е, като позволим на гражданите да участват в процесите на взимане на решения.

    Трябва да се разреши достъпът на гражданите до заседания на СОС, да се консултират гражданите за всички обществено значими въпроси като за целта се изградят обществени съвети както на градско, така и на квартално ниво. Да се качват всички решения на Общинския съвет онлайн във формат, позволяващ индексация и търсене в тялото на документа от търсачките и въвеждане на електронна община. Ние вече вървим в тази посока като работим заедно със Столичния граждански съвет, който инициирах като сдружение на над 70 НПО от всички сфери на живота в София."
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X