Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Софиянски: Времето доказа, че не съм престъпник

Свий
X
Свий
  •  

  • Софиянски: Времето доказа, че не съм престъпник

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:sofiansky.png
Прегледи:2
Размер:119.3 КБ
ID:6512636Истината е, че не само оправдателните присъди, но и времето доказва истината. За разлика от много други политици аз не съм си променил адреса от преди 10 ноември, а и всички мои близки знаят, че не съм си променил и начина на живот. Това ме прави силен и ми дава самочувствието да се явявам пак на избори, независимо от компроматите, които са ми правили или могат да ми направят.“


    Така Стефан Софиянски - кмет на София точно 9 години, 7 месеца и 17 дни, и служебен премиер, отговори на въпрос как ще убеди избирателите, че е успял да опази достойнството си в политиката в дискусията на OFFRoad-Bulgaria.


    Стефан Софиянски бе оправдан от съда на всички инстанции по всички обвинения, повдигнати срещу него за злоупотреби, превишаване на правомощията, ощетяване на общината по време на управлението му.

    Въпреки всички снети обвинения от Софиянски пред OFFRoad-Bulgaria бившят кмет признава, че по време на управлението му е имало грешки.

    На въпрос от участник във форума за сделката за къпалня „Мария Луиза“ например, извършена при Софиянски, кандидат-кметът пише, че „за съжаление това се оказа една от неудачните сделки на „Софийски имоти“.

    За самото дружество „Софийски имоти“, създадено при първия мандат на Софиянски, той пише: „Логиката му е била да служи като гаранционен фонд на Общината. Когато приключи тази му дейност в началото на третия ми мандат, внесох предложение за закриването му. То беше отхвърлено от неочаквано сформиралото се мнозинство БСП-СДС и от тогава престанах да следя неговата съдба“.

    Още по темата

    З
    а програмата на Софиянски

      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X