Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пехливанов: Ще санирам по един вход всеки ден от мандата си

Свий
X
Свий
  •  

  • Пехливанов: Ще санирам по един вход всеки ден от мандата си

    Николай ПехливановЧаст от моя ангажимент към столичани е да санирам по един вход за всеки ден от мандата ми като кмет. Това е приоритет, който не търпи отлагане. Действията в тази посока са напълно възможни, след като се спре изтичането на бюджета и парите се пренасочат от „хранилките“ към нуждите на гражданите“, написа кандидатът за кмет на „Атака“ Николай Пехливанов в отговор на въпроса на участника във форума gadeff днес, по време на дискусията с кандидатите за кмет на София.


    Огромната част от панелните блокове в София все още са в рамките на експлоатационния срок, но ако не се вземат спешни мерки за тяхното саниране ще избухне огромна бомба... За съжаление, въпреки многото ми въпроси към вече бившия министър на регионалното развитие и благоустройството г-н Плевнелиев, не получих адекватен отговор за целенасочена държавна политика“, пише още кандидат-кметът.


    От КАТ винаги се оправдават с общината за безумните пътни знаци, т.н. "хранилки". Какво възнамерявате да направите по въпроса“,
    бе друг въпрос, на който Пехливанов обърна внимание.


    Това е излюстрация на огромния проблем за прехвърлянето на отговорности между институциите... Що се касае до конкретния проблем с пътните знаци, аз предвиждам анализ на настоящата и създаване на оптимизирана система от обозначения, която да е съобразена с променената инфраструктура и план на движение“, пише кандидатът на „Атака“.



    Още по темата:

    Кандидатите за кмет на София отговарят на въпроси на OFFRoad-Bulgaria.com


    Николай Пехливанов пръв отговори на въпроси на Форума


    Прошко Прошков разреши казус след въпрос във Форума
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X