Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Антония Първанова без право на глас - изхвърлиха я от избирателните списъци

Свий
X
Свий
  •  

  • Антония Първанова без право на глас - изхвърлиха я от избирателните списъци

    Евродепутатката Антония Първанова се оказа без право на глас - ГРАО я изхвърли от избирателните списъци за местни избори. Дамата не отговаряла на условията, за да фигурира в тях. Същевременно от дирекцията я пускат да гласува на президентските избори в район "Изгрев" в София.

    В крайна сметка се оказа, че дирекция "Гражданска регистрация и административно обслужване" (ГРАО) е направила грешка. Разполагала с информация, получена от МВР, че Първанова от 6 месеца живее във Великобритания - нещо, което не е вярно. През последните 10 години Антония Първанова не е сменяла постоянния си адрес, реагираха от пресофиса й.

    Хората на Първанова допълват, че тя никога не е имала настоящ адрес на Острова.


    Антония Първанова е родена на 1962 г. в Добрич. Завършила е медицина и здравен мениджмънт във Варна, обществено здраве в Маастрихт, Холандия и здравна политика в Англия. Работила е като педиатър. Става депутат от НДСВ през 2001 г., след изборите през 2005 г. също попада в списъка с 240-те народни избраници. През 2005 г. е определена за евронаблюдател, а през 2009 г. е избрана за член на Европейския парламент, заместник-председател на Алианса на либералите и демократите за Европа (АЛДЕ). От 2010 г. е евродепутат.
    Антония Първанова беше кандидат за кмет на София през 2007 година от НДСВ.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X