Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закриха Facebook страницата на Миролюба Бенатова

Свий
X
Свий
 •  

 • Закриха Facebook страницата на Миролюба Бенатова

  Миролюба БенатоваСтраницата на Миролюба Бенатова във Facebook бе закрита, след като потребителите на социалната мрежа я докладваха като вредна и обидна. Гневът срещу репортерката на bTV е заради злополучния й репортаж от Катуница, ден след като придворните на цар Киро прегазиха 19-годишно момче. Тогава Бенатова нарече хората, които палеха палата му "футболна агитка, която безчинства" и ги сравни с английските хулигани.


  Веднага след това в социалните мрежи тръгнаха няколко групи срещу Бенатова и bTV, а хиляди се подписаха в отворено писмо срещу политиката на телевизията.

  "Аз съм Миролюба Бенатова, но пиша от тук, защото хората, които не ме харесват, ме забраниха.
  Личната ми страница във Facebook е докладвана на администраторите като вредна и обидна, и според правилата на социалната мрежа, аз съм закрита", пише журналистката в статия, озаглавена "Убийство във Facebook" и публикувана в on-parliament.com. В нея тя обяснява още, че няма за какво да се извинява и призовава всички приятели да я подкрепят и разпространят писмото й.

  Във Facebook се появи и група "Нека подкрепим Миролюба Бенатова". До момента тя има 269 членове. Враговете й отговориха с контрагрупа "Нека подкрепим това Лайно, вместо миролюба бенатова", която има 26 почитатели.

  Целия текст на писмото на Миролюба Бенатова можете да видите тук:
  http://www.on-parliament.com/media/2011/10/01/убийство-във-facebook/

  А ето и целия репортаж, излъчен по bTV на 24.09.2011: http://www.youtube.com/watch?v=swj3b...eature=related
   Коментарите са забранени.

  Канали

  Свий

  Latest Articles

  Свий

  Зареждам...
  X