Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Енергийна независимост, покривни палатки и офроуд аксесоари от Оф Роуд Къмпинг

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Енергийна независимост, покривни палатки и офроуд аксесоари от Оф Роуд Къмпинг

    С тази тема ви представяме нашето семейно начинание - ОФРОУД КЪМПИНГ БЪЛГАРИЯ ООД и онлайн магазина ни: https://4x4-camping.com

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Banner.png
Прегледи:1
Размер:218.8 КБ
ID:6155982

    Занимаваме се с разпространение на редица австралийски и родни марки, както следва:

    • електроника за енергийна независимост за експедиционни джипове, ремаркета, кемпери и каравани на една много известна фирма - RedArc Electronics - линк
    • покривни палатки на RodopiCamper и Darche - линк
    • къмпинг оборудване с високо качество на Darche и OZTent - линк
    • меки шегели (Horn Tools и канадските Bubba Rope) - линк
    • кинетични въжета, лебедки на вече позната марка - PowerWinch и PowerLine


    Поръчки може да направите на уеб адрес: https://4x4-camping.com, на нашите телефони и електронна поща!

    Към момента сме в началото на нашето начинание и не поддържаме всички артикули на склад, моля да имате предвид, че при ваша поръчка ни е необходимо време за доставка от 10 дена до 3 седмици, за което ще ви държим в течение. Винаги сме на разположение по телефон, ел. поща, скайп, Viber или фейсбук за повече информация.

    При нас ще намерите описание на места за диво къмпингуване, водим блог за полезни съвети, оф роуд аксесоари и енергийна автономност чрез зарядните на RedArc Electronics.

    Може да следите нашите приключения в



    Както и представяне на нови продукти, които тестваме с нашите впечатления и оценки. Държим да сме обективни в оценките си, да проучваме, тестваме на терен, четем и анализираме и чак след това го предлагаме на Вас, нашите клиенти и партньори.

    Като ни засечете на някоя разходка, не се притеснявайте да видите ние как се оборудваме и как използваме екипировката, с която може да ви снабдим.
    Направили сме няколко Facebook групи, асоциирани със страницата ни, в които си организираме разходките.



    Ако пък имате магазин, продукт, сервиз, може да се свържете с нас за повече информация как може да сме ви полезни – с отразяване чрез блог или видео представяне.

    „Живей, пътувай, осмелявай се, блаославяй - и никога не съжалявай.“ Джак Керуак
    Live, travel, adventure, bless, and don't be sorry.
    Последно редактирано от Sartor; 17-03-19, 21:55.
    Тел / Viber: +359 889 396 793

  • #2
    От: Енергийна независимост, покривни палатки и офроуд аксесоари от Оф Роуд Къмпинг

    Няма по-добро предимство от това да сте на експедиция или далеч в природата и да имате спокойствието, че вечерта ще имате достатъчно енергия за LED осветлението на лагера си и разбира се зареден хладилник със студена бира. За тези нужди се грижи системата за допълнителни акумулатори, в чието сърце са продукти на RedArc Electronics – DC-DC зарядни или цялостни BMS системи.

    Основната задача на такава система е да разграничи вашия стартов акумулатор, който да си остане само за превозното средство от допълнителните аксесоари, като поддържа заряда на батериите ви.

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:new%20ultimate%20setup.jpg
Прегледи:2
Размер:67.7 КБ
ID:5810612

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3822077_orig.jpg
Прегледи:1
Размер:74.4 КБ
ID:5810613

    За да разберете повече за тези системи сме се постарали да напишем на разбираем език няколко блога на темата:

    Последно редактирано от Sartor; 17-03-19, 21:20.
    Тел / Viber: +359 889 396 793

    Коментар


    • #3
      От: Енергийна независимост, покривни палатки и офроуд аксесоари от Оф Роуд Къмпинг

      Пътувате из Родопите, наслаждавате се на залеза по черния път, спирате и си правите снимки над онези скали с гледка. Изведнъж разбирате, че всъщност сте окъснели и е добре да пренощувате. Отваряте пантите на покривната палатка, която стои до джека на покрива ви. След още една минутва вече може да се покатерите вътре, да отворите панорамните прозорци и да гледате звездите, докато щурците пеят своята песен.

      Сутринта се събуждате и виждате, че е валял обилен дъжд – след като сте проумели, че гумите за кал са били правилното решение за експедицията, сещате се, че не сте нощували на земята и сте останали нависоко и сухо цяла вечер.

      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:darche-futura-1400-rtt_4.jpg
Прегледи:1
Размер:131.6 КБ
ID:5810614

      Предлагаме покривни палатки и навеси на RodpiCamper и по-висок клас австралийска марка – Darche.
      Последно редактирано от Sartor; 17-03-19, 21:21.
      Тел / Viber: +359 889 396 793

      Коментар


      • #4
        От: Енергийна независимост, покривни палатки и офроуд аксесоари от Оф Роуд Къмпинг

        Избрали сме къмпинг оборудване на водещи австралийски марки, които имат богат опит в тази сфера и до голяма степен са помислени доста добре. Столовете са широки и с мека подплата. Масите са алуминиеви, което е голямо предимство като готвите – да не се притеснявате от горещата посуда. Разпънати да са големи, но при сгънато положение – са доста компактни.

        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:darche-vipor-xvi-sessel_1.jpg
Прегледи:1
Размер:39.0 КБ
ID:5810615Натиснете снимката за да я уголемите

Име:db_file_img_40571_1000xauto.jpg
Прегледи:1
Размер:41.3 КБ
ID:5810616
        Последно редактирано от Sartor; 17-03-19, 21:22.
        Тел / Viber: +359 889 396 793

        Коментар


        • #5
          От: Енергийна независимост, покривни палатки и офроуд аксесоари от Оф Роуд Къмпинг

          Меките шегели са заместители на класическите стоманени такива. Тяхно основно предимство е, че са до 10 пъти по-леки, редуцират натрупана кинетична енергия (подобно на кинетичните въжета) и не потъват в калта.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:04-2.jpg
Прегледи:1
Размер:310.6 КБ
ID:5810623

          Последно редактирано от Sartor; 17-03-19, 21:38.
          Тел / Viber: +359 889 396 793

          Коментар


          • #6
            От: Енергийна независимост, покривни палатки и офроуд аксесоари от Оф Роуд Къмпинг

            Първоначално публикуван от Sartor Преглед на мнение
            ... Занимаваме се с разпространение на редица австралийски и родни марки, както следва:

            • електроника за енергийна независимост за експедиционни джипове, ремаркета, кемпери и каравани на една много известна фирма - RedArc Electronics - линк
            • покривни палатки на RodopiCamper и Darche - линк
            • къмпинг оборудване с високо качество на Darche и OZTent - линк
            • меки шегели (Horn Tools и канадските Bubba Rope) - линк
            • кинетични въжета, лебедки на вече позната марка - PowerWinch и PowerLine


            ...
            Проверете препратките, които сте публикували по-горе. Всички отвеждат до раздел 'Избрано' на форума, поне при мен. Успех в начинанията!

            Коментар


            • #7
              От: Енергийна независимост, покривни палатки и офроуд аксесоари от Оф Роуд Къмпинг

              Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
              Проверете препратките, които сте публикували по-горе. Всички отвеждат до раздел 'Избрано' на форума, поне при мен. Успех в начинанията!
              Благодаря. Проверихме линковете и при нас си работят. Явно има някакви разлики - променихме ги да водят към конкретните секции в сайта направо.
              Тел / Viber: +359 889 396 793

              Коментар


              • #8
                От: Енергийна независимост, покривни палатки и офроуд аксесоари от Оф Роуд Къмпинг

                За любителите на покривните палатки!

                Нашите партньори от RodopiCamper пускат на пазара за тази година нова палатка Innova, която ще добавим съвсем скоро в нашия магазин. Ние я следим отдавна и как преминаха тестовете й през зимата!

                Предлага предимствата на палатка с твърда черупка:

                по-добра защита от клони и атмосферни условия като е затворена
                да се използва като кутия за багаж
                разпъва се бързо
                по-голямо пространство вътре като е разпъната, докато сгъната е доста компактна

                Пуснете едно съобщение в темата или Фейсбуук страницата ни за повече детайли и кога ще може да я поръчате!
                Тел / Viber: +359 889 396 793

                Коментар


                • #9
                  От: Енергийна независимост, покривни палатки и офроуд аксесоари от Оф Роуд Къмпинг

                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:InnovaRodopiCamper.jpg
Прегледи:1
Размер:134.5 КБ
ID:5810887

                  От днес до края на м. Април ще може да ви предложим да се оборудвате с новата палатка от RodopiCamper - Innova, която се прибира в кутия / твърда черупка и се разпъва като софтшел за повече пространство. Ето и детайлите:

                  INNOVA-140:
                  Размери (затворена): 145*115*30 cm
                  Размери (отворена): 145*210*105 cm
                  Препоръчителен капацитет: 2 възрастни | 2 възрастни + 1 дете
                  РЕДОВНА ЦЕНА: 3192.00 ЛВ с ДДС
                  ПРОЛЕТНА ПРОМО ЦЕНА: 2864.64 ЛВ с ДДС

                  INNOVA-170:
                  Размери (затворена): 175*115*30 cm
                  Размери (отворена): 175*210*105 cm
                  Препоръчителен капацитет: 3 възрастни | 2 възрастни + 2 деца
                  РЕДОВНА ЦЕНА: 3780.00 ЛВ с ДДС
                  ПРОЛЕТНА ПРОМО ЦЕНА: 3477.60 ЛВ с ДДС

                  Отстъпките са в размер от 8%, което смея да твърдя, че е повече от доволно от наша страна.

                  Опции за цветове:
                  Кутия: Бял, черен, в цвета на автомобила
                  Основен: Burgundy-Кремаво(Sand)-Камофлаж-Зелен-Сив
                  Покривало за дъжд: Сив или Кремав

                  В момента фабриката е на пълни обороти, понеже не произвеждат само за нашия пазар, тъй че ще получите палатката до 4 седмици след направената поръчка.

                  Ако се интересувате от другите им палатки, в момента всички складови наличности са изчерпани, питайте ни за индивидуална оферта.

                  Всичките палатки на RodopiCamper идват с две години гаранция!

                  Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас - вече имаме и WhatsApp на телефона в подписа ми!
                  Последно редактирано от Sartor; 22-03-19, 11:32.
                  Тел / Viber: +359 889 396 793

                  Коментар


                  • #10
                    От: Енергийна независимост, покривни палатки и офроуд аксесоари от Оф Роуд Къмпинг

                    Здравейте колеги.

                    Как беше уикенда? Намерихте ли кал?

                    Зареждаме клампи за лопати, въжета, пожарогасители. Ще ги предлагаме на цени от 35лв до 135лв (за пълен комплект от 8 броя).

                    Не се притеснявайте да се свържете с нас за повече информация и опции - контактите (телефон, Viber, WhatsApp) са долу в подписа ми.

                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Clamps_Luggage.jpg
Прегледи:1
Размер:833.8 КБ
ID:5811016
                    Тел / Viber: +359 889 396 793

                    Коментар


                    • #11
                      От: Енергийна независимост, покривни палатки и офроуд аксесоари от Оф Роуд Къмпинг

                      Здравейте,

                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:16372_ARB_ExperienceDay_Banner_3840x1820px_fa-1.jpg
Прегледи:1
Размер:67.6 КБ
ID:5811910

                      Тази седмица добавяме в магазина ни артикули на ARB, благодарение на някои от нашите партьори! Най-важното е, че артикулите са на склад при нашите партньори.


                      Лесно се филтрират по етикет ARB: https://4x4-camping.com/product-tag/arb/

                      Допълнително уикенда приготвихме нов блог, в който споделяме за мобилни приложения за приключенстване.

                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:mobile_applications_adventurer.png
Прегледи:1
Размер:16.3 КБ
ID:5811912

                      Може да ни следите във фейсбуук страницата за следващата част! Ако искате да направим ревю на конкретно приложение, ще се радваме да ни споделите.
                      Тел / Viber: +359 889 396 793

                      Коментар


                      • #12
                        От: Енергийна независимост, покривни палатки и офроуд аксесоари от Оф Роуд Къмпинг

                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:hqf1.jpg
Прегледи:1
Размер:183.2 КБ
ID:5812000

                        Добавихме скоби за укрепване със всякакви размери в нашия магазин. Има за джекове (високи крикове), лопати, пожарогасители и много други приложения. Имаме ограничени бройки, които са резервирани. Питайте ни за повече детайли!

                        https://bit.ly/2WCEO4Q

                        Искам да отбележа, че тези артикули сме ги пуснали и с наложен платеж с пощенски запис (като получавате и фактура), за разлика от по-скъпите такива, за които изискваме плащане през няколкото други варианта.
                        Последно редактирано от Sartor; 02-04-19, 15:58.
                        Тел / Viber: +359 889 396 793

                        Коментар


                        • #13
                          От: Енергийна независимост, покривни палатки и офроуд аксесоари от Оф Роуд Къмпинг

                          Здравейте колеги!

                          За хората, които обичат да си правят нещата както им харесва, може да ви хареса какви подобрения правим по нашата ел. система и по-специално 12V ел. панел.

                          Идеята е да се направят нещата по-културно и прибрано, като ще има достъп до няколко важни елемента:


                          1. 3х морски 12V запалки (имат заключване). Две от тях вече са резервирани за фризера и водната помпа.


                          2. 2хUSB, едното от тях с по-висок ампераж (2.1А) за таблети и по-големи консуматори (примерно нечий дрон)


                          3. 50А Андерсън връзка за зареждане на преносима акумулаторна кутия.


                          4. 5 бр. ключове за всички изходи и един за LED осветление (към LED осветлението може да се прикачат и допълнителни LED светлини - лента, която да обвие тентата)


                          5. Кутия с бушони - високо качество, пак от яхта (водо устойчива IP68 ). Всяка връзка има по 25А капацитет.


                          6. Дисплей за отчитане на правия ток с външен шунт за следене на оставащата мощност (W), ток (влиза / излиза) и напрежение на тяговия акумулатор. Ще мога да следя BCDC-то колко вкарва от алтернатора или соларните панели (освен и от Bluetooth датчика)

                          Това е първата версия, направено и проектирано съвместо с един човек, с който се свързах (от София):

                          https://www.instagram.com/p/Bv4iynVlAjO/

                          След тест драйв по черно и наблюдения, че размера може малко да се оптимизира стигаме до проектиране за втора версия. За сега панела е пренареден и ще бъде на винтове, за да може да се сваля. Също така размера в дълбочина ще бъде намален, тъй че като се инсталира на стената не легена, да бъде по-прибрано.

                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Tablo_V2.jpg
Прегледи:2
Размер:59.2 КБ
ID:5812251
                          Тел / Viber: +359 889 396 793

                          Коментар


                          • #14
                            От: Енергийна независимост, покривни палатки и офроуд аксесоари от Оф Роуд Къмпинг

                            С наближаване на къмпингарския сезон, нашите партньори пускат страхотна промоция, с която да допълните къмпинг обордуването си.

                            При поръчка на тента ARB, получавате подарък къмпинг стол ARB Touring!

                            Промоцията е валидна от 15.04.2019 до 14.06.2019!

                            Може да видите в магазина ни подробности за тентата: https://bit.ly/2VEr5KF

                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ARB_Promo.jpg
Прегледи:1
Размер:263.2 КБ
ID:5812431
                            Последно редактирано от Sartor; 12-04-19, 13:56.
                            Тел / Viber: +359 889 396 793

                            Коментар


                            • #15
                              От: Енергийна независимост, покривни палатки и офроуд аксесоари от Оф Роуд Къмпинг

                              Как беше дъждовния уикенд?

                              Докато много от вас бяха на кални бани, то ние бяхме на изложението в София Къмпинг и Караванинг ЕКСПО 2019.

                              По-интересното е, че някои от продуктите, които разгледахме, може да бъдат допълнени още при ваша поръчка с нашите системи за енергийна автономност на RedArc Electronics! Например, ремаркетата на Car2Camp, както и пикапа на Isuzu D-MAX.

                              Ето и нашия ВИДЕО репортаж: https://bit.ly/2v5LXiA
                              Тел / Viber: +359 889 396 793

                              Коментар

                              Активност за темата

                              Свий

                              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                              Зареждам...
                              X