Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #46
    От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

    Здравейте!Интересува ме имате ли в наличност за Glock 17 Gen 4-http://arms-bg.com/glock-%D0%B0%D0%B...%BD%D0%B8.html
    http://arms-bg.com/%D0%B0%D0%BA%D1%8...ock-gen-4.html
    и цена ако може
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

    Коментар


    • #47
      От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

      Здравей колега,

      имаш ЛС.

      Поздрави,
      Армс-бг

      Коментар


      • #48
        От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

        Здравейте колеги,

        искам да Ви съобщя, че получихме ново зареждане от екипировката на Helikon-tex .
        Ново и интересно е подобрения модел на 25 литровата раница, сега с ново име "Ratel" и нова по - добра цена, налична в зелено и черно, другата седмица в койот и ейтакс камуфлаж!
        Заредихме повече бройки от модела Alpha Grid , като за мен това е един много добър вариант за 3-ти левъл.
        Имат нова маска за лице за екстремно студено време - налична в зелен и черен цвят.

        Също така заредихме от коланите BDU на 5.11 налични в зелен, черен и койот цвят. Също и наколенки на 5.11 подходяща за панталоните на Хеликон-текс и на 5.11, които имат джоб за наколенка на колената.

        Очакваме нови ножове, шапки на 5.11 и други интересни работи, за които ще пиша веднага щом ги получим.

        Поздрави и хубав ден.
        Армс-бг

        Коментар


        • #49
          От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

          Забравих да Ви питам миналата седмица в магазина като бях, дали ще имате някакви зимни варианти на панталоните?

          Коментар


          • #50
            От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

            Здравей колега,

            за момента това им е най - плътния вариант, който поддържаме като размери и наличности UTP ! Аз лично не ползвам дебели панталони, а термо бельо, така един по - тъничък панталон може да се носи и през лятото и през зимата.

            Поздрави,
            Армс-бг

            Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнение
            Забравих да Ви питам миналата седмица в магазина като бях, дали ще имате някакви зимни варианти на панталоните?

            Коментар


            • #51
              От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

              Здравейте колеги,

              да съобщя за някои нови доставки и наличности:

              Получихме доставка от ножовете на Kizlyar Supreme, като вече получхме и някои от техните сгъваеми модели, които лично според мен бих казал, че са на кного добри цени за материали, които са използвани, дизайн, механизъм и здравина на изработката.


              Нова доставка от ножовете на Kershaw !

              Получихме и стока от Maxpedition , като в петък чакаме и новите им тактически химикалки, както и новият им нож, който е с D2 стомана и титаниев фреймлок.



              Заредихме отново от ръкавиците на Mechanix, наистина са страшно удобни!


              Имаме налично и новото мачете на Cold Steel Barong , което е супер известен модел в бойните филипински изкуства! Много добре пасва в ръката и за мен е доста функционално във всички свери.

              Доста по - добри цени на руските ножове!

              Също така получихме стока от Helikon-tex и най - после дойдоха и точилата на DMT. Веднага, когато ги кача в сайта ще пиша отново.


              Тук ще ви дам линк към едно решение от КЗК (Комисия за защита на конкуренцията ) , правя го с цел не само да се разбере какво се случва в нашата ситуация, която мисля, че горе - долу хората разбраха, но все още се бъркат, та идеята ми е ако някой има подобен проблем като нашия да не се отказва и ако прецини да се бори, защото явно има и неща, които горе долу се случват в нашата страна (вярно след големи мъки, ама...) . http://=http://reg.cpc.bg/Decision.a...рмс.бг ! Има и PDF файл, който е описано всичко!

              Не забравяйте за съфорумните облаги!

              Поздрави и хубав ден!
              Армс-бг

              Коментар


              • #52
                От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

                Здравейте колеги,

                получихме нова доставка от Helikon-tex , като ново са подобрените раници, от който вече има в най - новия камуфлаж A-tacs - AU . Материала е здрава и устойчива кордура, подобрени са функционалността на раниците и бих казал, че цена качество отново Хеликон се представят много, много добре.
                Ето това е официалния сайт на A-tacs, откъде са си купили патента и материалите Helikon-tex. За мен имаше доста интересни неща, които не знаех, има видео ревюта, снимки и доста изчерпателна информация.

                Скоро ще бъдат качени и точилата на DMT! Заредили сме почти всички техни продукти, ако имате интерес към цените преди да сме ги качили в сайта ще отговарям на ваши запитвания.

                Ако имате въпроси не се притеснявайте да се обърнете към нас и ще се опитаме да помогнем с каквото можем.

                Поздрави,
                Армс-бг

                Коментар


                • #53
                  От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

                  Здравейте,

                  искам да Ви съобщя за това, че получихме новите тактически химикалки и новият нож на Maxpedition.



                  Не забравяйте за отстъпките за вискчи от форума!

                  Решения на "Комисия за защита на конкуренцията" за случая, в който подадохме оплакване срещу arms.bg за това, че ни копират името на сайта и фирмата.

                  Поздрави,
                  Армс-бг

                  Коментар


                  • #54
                    От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

                    Здравейте,

                    искам да Ви съобщя за нова доставка от филтрите за пречистване на вода Katadyn, газови котлони и бутилки, прибори за хранене и съдове на Optimus. Нещата са с изключително високо качество!
                    Също така сме заредили отново от лиофилизирана храна на Trek’n Eat.
                    Трите фирми са под една шапка и гаранцията за качество е неоспоримо.

                    Не забравяйте за отстъпките за всички от форума!

                    Поздрави,
                    Армс-бг

                    Коментар


                    • #55
                      От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

                      Тритиеви-Фибро оптични мерни прибори за Glock .....??все още си търся...
                      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

                      Коментар


                      • #56
                        От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

                        Здравей,

                        за съжаление все още няма! Много хора търсят, измислиха някаква глупост, че трябва да има фирма, която да се занимава с отпадъците на трития, защото е радиоактивен, която в тия ампули в мерните прибори, колко да е и кой ще тръгне да си го изхвърля! Надявам се скоро да има някакво благоприятно развитие на нещата!

                        Поздрави,
                        Армс-бг

                        Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                        Тритиеви-Фибро оптични мерни прибори за Glock .....??все още си търся...

                        Коментар


                        • #57
                          От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

                          Здравейте колеги,

                          искам да Ви съобщя, че направихме зареждане от диамантените точила и аксесоари на DMT. Вече всичко, което имам в магазина ни е налично и в нашият сайт - arms-bg.com/dmtsharps.
                          Всички от форума ще ползват отстъпки 15% за всички продукти на DMT!


                          Поздрави,
                          Армс-бг

                          Коментар


                          • #58
                            От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

                            Здравейте колеги,

                            искам да споделя нещо за всички планинари! Направихме първа доставка от може би най - добрите туристически и алпинистки раници в света, а именно Osprey .
                            Ето тук може да видите какво имаме налично при нас, като се има в предвид, че може да се поръча всичко останало от производителя!
                            Не забравяйте за отстъпки за всички членове на форума!

                            Поздрави,
                            Армс-бг

                            Коментар


                            • #59
                              От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

                              Здравейте колеги,

                              искам да Ви съобщя за някои нови неща при нас!

                              1. Получихме нова доставка от екипировката на Helikon-tex, като има някои нови и доста интересни продукта:
                              Получихме новите камуфлажни панталони, куртки, шапки и раници A-tacs и PenCott представени от Helikon-tex с тяхната униформа CPU (Combat Patrol Uniform), която ползва армията на Полша. Всичко с подробна информация, снимки и видео може да научите и видите в нашият сайт arms-bg.com .
                              Получихме и от нови цвят - Navy Blue от еластичния модел панталон UTP. Цвета е наистина много добър, засега няма много снимки, но скоро ще го наснимам за да се придобие по - добра представа.
                              Също така, най - после, пуснаха наколенки, които са подходящи за джобовете на коленете на панталоните на Helikon и други фирми.

                              2. Нова доставка от препаратите за поддържане на екипировка на Nikwax ,като има нов продукт подходящ за пране и импрегниране на всякаква екипировка! Техните продукти наистина са едни от най - добрите на пазара в това отношение!

                              3.Заредихме от компасите на Silva, знаех, че са най - добрите, но след като ги видях и изпробвах как работят се убедих!

                              4. Заредихме отново от екипировката за оцеляване на Highlander-Outdoor. Имат доста качествени неща на добри цени!
                              Като доста препоръчвам техните гети с дишаща мембрана! Изпробвано и мога да кажа, че са много добри и цената им е добра също.

                              5. Също така продаваме вече и продуктите на LifeProof за защита на вашия IPhone/Ipad!

                              6. Оставен за продаване един спрян от производство модел на SOG, става въпрос за SOG Pentagon японската серия! - Цената ми е 250лв.
                              Острието на ножа е в много добро състояние, заточвано е, но не е надраскано! По ръкохватката си личи, че е носен и е изтъркана гумата в горната част!



                              7. Оставен е и за продаване Bark River S-T-S 5 с бяло острие от 154CM стомана и ръкохватка от G10 в синьо и черно. Острието не е ползвано, не е заточвано, само е носен няколко пъти ножа на лов и си личи много леко по канията, иначе за мен е абсолютно нов! Цена - 350лв




                              Не забравяйте, че за всеки от форума ще има и отстъпка!

                              Поздрави,
                              Армс-бг

                              Коментар


                              • #60
                                От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

                                Здравейте колеги,

                                искам да Ви съобщя за някои нови продукти, които получихме!

                                1. Нов модел подходящ за студено време от ръкавиците на Mechanix! Става въпрос за модела Original Insulated ! Водоустойчиви и подплатени с тънък флийз, наитина леки и топли ръкавици!

                                П.С. Малко лични наблюдения: след два ни ползване и едно градско каране на колело засега на сухо време, ръкавицата се държи много стабилно, пази ми топли ръцете и е много удобна. Когато имам впечатления от това как се държи на дъжд и сняг ще пиша!


                                2. Фенери на Olight, нови модели, нови цени на някои!

                                3. Нови велосипедни фенери, които могат да се ползват и като челници на фирмата " NITEFIGHTER " , собственика на фирмата е професионален колоездач, батериите са с защита и изобщо покрай тях всичко изглежда много добре!

                                4. Фенери на Fenix, нови модели, някои по - добри цени, ето повече информация за фенерите на Fenix в нашия сайт

                                5. Фенери на Led Lenser, като вече има и новите им подобрени модели P7.2, T7.2, H7.2 и H7R.2 !

                                6. За тези хубави фенери заредихме от може би най - качествените АА и ААА батерии на Energizer Ultimate модела!
                                Също имаме и зарядни АА и ААА батерии на Sanyo Eneloop !

                                НЕ забравяйте за отстъпки за всичко от форума.

                                Поздрави,
                                Армс-бг

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X