Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701



    Списание OFF-road.BG и OFFroadshop.BG представят новия интелигентен и суперздрав 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701. Творението на световноизвестната японска корпорация не случайно е избрано за навлизане на европейския пазар на мобилни телефони.

    Kyocera Torque KC-S701 e изключително здрав телефон, покриващ стандарта IP68 за водоустойчивост, удароустойчивост и прахоустойчивост, благодарение на закаленото си шаси и използването на полиуретанови удароабсорбиращи детайли. В допълнение, смартфонът покрива и стандарта на американския департамент за отбрана MIL-STD-810G в 11 категории сред които проникване на вода, прах, удари, вибрации, солени пръски (солена мъгла), ниско налягане, слънчева радиация и др. А 4,5-инчовият дисплей от закалено стъкло може да се ползва с мокри ръце или ръкавици.

    Телефонът притежава и награждаваната технология на Kyocera Smart Sonic Receiver за подобрен и оптимизиран звук и аудио дори и в най-шумната среда, както и опция за безжично (индукционно) зареждане на батерията.

    Дизайнът на Kyocera Torque KC-S701 е сред най-елегантните в света на коравите смартфони. С дебелина от само 13 мм, телефонът може да се носи и в джоба на костюм, макар че естественият му хабитат са оф-роуд и аутдор приключенията, къмпинга, планината, морето и работилницата.



    Освен че е ултраздрав, Kyocera Torque KC-S701 е иултрамодерен смартфон с голям капацитет. Телефонът използва последно поколение чипсет Qualcomm Snapdragon 4-ядрен 1,4 GHz процесор(с отделен видеопроцесор) и разполага с RAM памет от 2 GB. Операционната система е Android KitKat, а сред значимите функции са възможността за инсталиране на навигационна система (вграден GPS), запис на HD видео и качествени снимки, благодарение на 8-мегапикселовата камера с LED светкавица (фенерче) и най-вече ползването на широколентов супербърз 4G LTE интернет.

    За да може да се насладите на дълга работа на вашия Kyocera Torque KC-S701, телефонът е снабден с мощна 3100 mAh вградена батерия с режим на разговор до 27 часа и стендбай до 1000 часа.




    Kyocera Torque KC-S701 се предлага на цена от 869 лв. (купи от Offroadshop.BG)
    Този и други екстремн ителефони, смартфони и таблети могат да бъдат разгледани и закупени от нашия шоурум на адрес: София, ж.к. Илинден, бл. 127Б (бул. Тодор Александров, до кино Арена – Запад). За поръчки и информация тел. 02 962 71 42.
    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!


  • #2
    От: Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

    Как сте решили проблема с неподържането на ръчно въвеждане на APN в следствие на което няма DATA access към оператора?
    Също така живо ме интересува не разпознаването на оператора и наличието на знакът "?" на мястото на символа за сим карта?
    с коя версия на Андроид е и кой фърмуеър?
    Благодаря за отговорите.
    no signature no problems

    Коментар


    • #3
      От: Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

      Има ли cyanogen за него?

      Коментар


      • #4
        От: Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

        Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Има ли cyanogen за него?
        Ехее де да имаше. Те от Киосера не могат 6 месеца да кажат защо фабрично отключен телефон е на практика заключен от към дата ти викаш cynogen. Много малко потенциални потребители има и никой няма интерес да пише софтуери за него. Пък е с много нов процесор и boot-loader-a е нещо интегриран някъде си та не е лесна работата.
        no signature no problems

        Коментар


        • #5
          От: Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

          Така, според офиса малко отговори:

          1. Първо си има ръчно въвеждане на APN, както и сам си е получил автоматични настройки на оператора.
          2. Операторът си го разпознава отлично
          3. наличието на знакът "?" на мястото на символа за сим карта? - нямало такова нещо
          4. Версия на Android: 4.4.2; фърмуер - ще се провери
          5. Има ли cyanogen за него? - за момента нямам си на идея какво е това животно


          Всеки момент ще е при мен, ще докладвам по-подробно...

          Коментар


          • #6
            От: Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

            Наличието на Qualcomm като основен процесор за мен говори добре. Колкото и добри да стават MTK, ония са си друго нещо. В много неща са били първи, и скоро мисля няма да се промени нищо. Единствено процесорите на Самсунг- Exynos могат да са им конкурентни.
            Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

            Коментар


            • #7
              От: Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

              Току що ме осветлиха, че, цитирам: "Cyanogen Mode изисква рутване на телефона, което автоматично, лишава телефона от гаранция. Без значение от марка и модел на телефона". край на цитата

              Коментар


              • #8
                От: Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

                Това е много повече от рутване - и да, гаранцията е малка цена за това да знаеш какво прави телефонът ти.
                Лошото е че проверих - и няма.

                Ще чакаме.

                Коментар


                • #9
                  От: Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

                  Няма няма и да има.
                  When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

                  Коментар


                  • #10
                    От: Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

                    рано е да се каже.

                    Коментар


                    • #11
                      От: Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

                      Много странно, моя е с всичките изброени бъгове по-горе. Добре че са братушките та имам дата но все пак....
                      no signature no problems

                      Коментар


                      • #12
                        От: Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

                        Здравейте
                        И аз се снабдих с такава играчка тези дни и отказа по нормален начин да си пусне мобилния интернет. Колкото и от Виваком да предлагат варианти чрез СМС ... нищо не тръгна ...
                        Понеже тази тема излиза не челни позиции когато потърсиш какъв е проблема ще споделя на този етап как се реши "драмата"
                        Пробвахме с ръчно въвеждане на настройките за друг "китаец"... и О! чудо той тръгна ...
                        в случая беше на този ... но предполагам че са същите и за още стотина подобни https://www.vivacom.bg/bg/residential/polezni-syveti/nastrojki-za-ustrojstvo/mobilni-telefoni/coolpad-porto.html


                        просто операторите не разпознават устройството и трябва ръчно ...
                        Дано свърши работа на някой това инфо ... че докато се притесняваш че взимаш устройство което едва ли ще става за телефон .... то се оказва че за интернет па хич
                        Поздрави ..

                        Коментар


                        • #13
                          От: Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

                          Аз пък да кажа че сапфиреното стъкло не е никак здраво. След година и половина употреба от елементарно изпускане по стъкло се пръсна. Сега ми искат 150$ за ново. Малко е маркетингов тоя телефон. Всеки обикновен смартфон с як протектор би вършил същата работа. И тая технология за високоговорителя и микрофона определено не е добра. Не съм доволен, и няма пак да си купя.
                          no signature no problems

                          Коментар


                          • #14
                            От: Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

                            Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                            Аз пък да кажа че сапфиреното стъкло не е никак здраво. След година и половина употреба от елементарно изпускане по стъкло се пръсна. Сега ми искат 150$ за ново. Малко е маркетингов тоя телефон. Всеки обикновен смартфон с як протектор би вършил същата работа. И тая технология за високоговорителя и микрофона определено не е добра. Не съм доволен, и няма пак да си купя.
                            То сапфиреното е само за щатската и японската версия. В Европа сме с добрата стара горила... Аз пък на няколко познати вече им гледах изпълненията с давене и падане, и всичко си е ок... Но, всеки с късмета си, честно казано... Все пак, каквото и да си мислите, че е Киосерата, тя все пак е телефон. А стъклото не оловно примерно и винаги има шанс да се счупи...

                            Коментар


                            • #15
                              От: Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

                              Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                              То сапфиреното е само за щатската и японската версия. В Европа сме с добрата стара горила... Аз пък на няколко познати вече им гледах изпълненията с давене и падане, и всичко си е ок... Но, всеки с късмета си, честно казано... Все пак, каквото и да си мислите, че е Киосерата, тя все пак е телефон. А стъклото не оловно примерно и винаги има шанс да се счупи...
                              Е аз съм с Щатската та си е чист сапфир. Да телефон си е но не е толкова здрав колко всички си мислим просто споделям мнение, то и аз съм си душманин ама очаквах повече от този телефон.
                              no signature no problems

                              Коментар

                              Активност за темата

                              Свий

                              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                              Зареждам...
                              X