Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

    Новите екстремни фотокамери Ricoh WG-4 /Pentax WG-4 и WG-4 GPS




    Списание OFF-road.BG и Offroadshop.BG ви представят новите екстремни фотоапарати Pentax WG-4 / Ricoh WG-4 и WG-4 GPS, издръжливи на студ, прах, удар и вода. С тези нови камери ще може да запечатате вашите незабравими мигове сред природата, независимо от условията. А дори може да изпробвате уменията си на подводни фотографи!

    Pentax / Ricoh WG-4 и WG-4 GPS са наследници на добре познатите удароустойчиви и водоустойчиви WG-3, като по повод ребрандирането си са получили някои промени в естетично и технологично отношение. Компанията Ricoh, която придоби водещият японски производител Pentax преди време е известна именно с продуктите си за работа в екстремна работна среда, което доведе и до преминаването на коравата WG серия именно под нейната марка.


    Ricoh WG-4 и WG-4 GPS са сертифицирани по стандарта IP67, който гарантира тяхната уникална издръжливост при падане или потапяне във вода. С компактният фотоапарат може да снимате до 14 метра под вода, както и при температура до -10 градуса. WG-4 е устойчив на падане от височина до 2 метра и натиск до 100 кг.

    Ricoh WG-4 е с 16-мегапикселов CMOS сензор със задно осветяване, нов висококачествен, изключително просветлен широкоъгълен обектив (еквивалент на 25мм при 35мм фотография) с 4-кратно оптично увеличение, позволяващ качествени снимки при слаба осветеност. Апаратът е със система за двойна компенсация на трепването Shake Reduction и може да записва Full HD видео (1920х1080 px). Диплеят е широкоекранен 3,0-инчов LCD с висока резолюция. На разположение са и специфични фотографски режими като HDR, slow montion, Digital Microscope и др. Около обектива са разположени 6 LED светлини, спомагащи за качествени изображения при макро фотография.


    Ricoh WG-4 GPS в допълнение е с вградена функция геолокация, която може автоматично да запише координати и локално време на направения кадър. В допълнение, екстремната камера разполага със сензор за налягане и дигитален компас, за да определите посоката на снимане и дълбочината при подводни снимки.

    Цени:
    Pentax / Ricoh WG-4 – 545 лв. (купи от Offroadshop.BG)
    Специално за съфорумци - 515 лв.
    Pentax / Ricoh WG-4 GPS – 645 лв. (купи от Offroadshop.BG)

    Специално за съфорумци - 615 лв.


    Посочените продукти, както и много други могат да бъдат разгледани и закупени от нашия нов шоурум на адрес: София, жк. Илинден, бл. 127 б, офис 3 (бул. Тодор Александров, до кино Арена – Запад). Поръчка или запитване може да направите и на тел 02 9627142 или e-mail: reklama@offroadbg.net
    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!

    Коментар


    • #17
      От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

      Списание OFF-road.BG и Offroadshop.BG ви канят на дни на отворените врати в новия ни шоурум!
      От 27 до 31 май ще ви предложим специални цени за всички налични продукти, ще има много подаръци и ще почерпим

      Разгледайте богатата ни гама оф-роуд оборудване - лебедки, акумулатори, крикове, колани, компресори и други.
      Ще видите новите екстремни телефони M.T.T., CAT и Sonim, както и екстремните камери Garmin Virb, GoPro Hero 3+ и Ion Air Pro (предлагат се с подарък micro SD карта).
      Специални цени ще има също за ножове и инструменти Fiskars, Gerber, Bear Grylls, Herbertz и Puma. Празнична отстъпка има за актуалната гама бинокли и екстремни фотокамери Pentax / Ricoh!

      Заповядайте в София, бул. Тодор Александров, ж.к. Илинден, бл 127Б (до кино Арена - Запад) всеки ден между 10 и 19 часа от 27 до 31 май.
      За контакти тел. 02 962 7142. Очакваме ви!

      Коментар


      • #18
        От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

        Новите екстремни фотокамери Ricoh WG-4 /Pentax WG-4 и WG-4 GPS сега с големи отстъпки!



        Промо цени:
        Pentax / Ricoh WG-4 – сега само за 460 лв (вместо 545). (купи от Offroadshop.BG)

        Pentax / Ricoh WG-4 GPS – сега само за 530 лв. (вместо 645). (купи от Offroadshop.BG)



        Посочените продукти, както и много други могат да бъдат разгледани и закупени от нашия нов шоурум на адрес: София, жк. Илинден, бл. 127 б, офис 3 (бул. Тодор Александров, до кино Арена – Запад). Поръчка или запитване може да направите и на тел 02 9627142 или e-mail: reklama@offroadbg.net
        БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!

        Коментар


        • #19
          От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

          ПРАЗНИЧНИ ЦЕНИ ЗА ИЗБРАНИ МОДЕЛИ БИНОКЛИ PENTAX!

          От днес до края на годината или до изчерпване на количествата може да закупите някои модели бинокли Pentax на нови празнични цени:


          XCF 12x50, DCF SW 10x25 и PCF WP II 20x60 - с 12% отстъпка

          Marine 7х50, JUPITER III и JUPITER III+ - с 10% отстъпка.

          Офертата важи за ограничено количество налични модели!

          Повече инфо за биноклите тук: http://www.offroadshop.bg/category/31/pentax.html


          Подсещаме и за специалните цени на екстремните фотоапарати Ricoh WG-4 и WG-4 GPS!

          За поръчки: тел. 02 963 7142 или ЛС. Може да закупите вашия бинокъл и в шоурума ни на адрес: София, ж.к. Илинден, бл. 127 Б (бул. Тодор Александров, до кино Арена - Запад).

          Коментар


          • #20
            От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

            Новата HD екшън камера Ricoh WG-M1 (Pentax WG-M1)



            Списание OFF-road.BG и Offroadshop.BG представят изцяло новата екшън камера Ricoh WG-M1 / Pentax WG-M1. Последното попълнение на WG-серията комбинира всички функции, на които сме свикнали, включително водо- и удароустойчивост, вибро- и студоиздръжливост. С широкия си обектив може да снимате всякакви спортове, дори и водни. Дълбочината, на която гарантирано ще правите кадри с WG-M1, е 10 метра, а температурата, на която издържа, е -10 градуса.С вградения Wi-Fi модул лесно може да „шервате” снимки и видео през смартфона си в социалните мрежи. Грубоватият, но здрав дизайн на Ricoh WG-M1, предлага по-големи бутони за по-лесен контрол, както и 1.5-инчов LCD екран, през който може да преглеждате вече заснети материали или да настроите това, което ще снимате.



            Подводно снимане без допълнителна кутийка. Единственото, което трябва да направите, е да монтирате включения в комплекта на Ricoh WG-M1 подводен протектор за обектива, с който се гарантира употребата на камерата до 10 м дълбочина и се покриват IPX8/JIS Class 8 нивата за водоустойчивост. Камерата е проектирана да бъде удароустойчива и е тествана на падане от 2 м височина, като едновременно с това е и прахоустойчива (JIS Class 6). Всички тези предимства правят Ricoh WG-M1 изключително издръжлива екшън камера за всякакви условия. И след като не се нуждае от допълнителна кутийка, потребителят може да се наслаждава не само на чиста картина, но и на добре записан звук. Когато снима видео в режим 848х480 пиксела на 120 кадъра в секунда камерата не записва звук. Тя прави снимки на 14 мегапиксела и 160 градуса на широката настройка, а има още средна, нормална и подводна. По време на заснемането CMOS сензорът ще прави кадрите с колкото се може по-малко шум. Камерата разполага и с режим, правещ по 10 снимки в секунда.



            С безжичния LAN приемник лесно може да оперирате камерата посредством смартфона си. Приложение, предназначено специално за WG-M1 за смартфон, таблет или компютър, дава възможност на потребителя да снима от разстояние и в реално време да вижда резултатите. С инсталираното приложение може да гледате вече записани файлове, които да копирате и да споделите с приятели в социалните мрежи.
            Full HD запис на видео във формат Н264, 1920 х1080 пиксела или пропорция 16:9 с 30 кадъра в секунда. Благодарение на дигиталния стабилизатор на картината кадрите ще са максимално плавни и остри. Потребителите отново имат 4 настройки за ъглите на снимане – широк (приблизително 137 градуса), среден, нормален и подводен (приблизително 90 градуса). Камерата разполага и с т.нар. Motion detector, който активира снимането на видео, когато камерата „усети” движение. Друга екстра е Loop recording, който снима видео и автоматично го разделя през 5 или 10 минути. High Speed Movie е режимът, при който се снимат кадри специално за слоумоушън възпроизвеждане. Камерата разполага и с опцията Time Lapse. Други функции: автоматично фокусиране върху лице, автоматично фокусиране при промяна на експозицията, автоматична настройка на експозицията в движение.

            Всички записани видеофайлове могат лесно да бъдат възпроизведени на телевизор посредством вградения micro-HDMI порт (type D). Ricoh WG-M1 разполага и с адаптер (резба) за статив или други монтажни елементи.
            Ricoh WG-M1 може да бъде допълнена като опция с практичен набор от монтажни аксесоари като магнитна стойка за закрепване върху метални обекти, приставка за каска, монтаж на ръката и др.
            Размери: 51 х25 х 76 мм, тегло 190 гр. Ricoh WG-M1 се предлага в два цвята – черно и оранжево.


            Цена – 420 лв. Само до 31 декември 2014 година промо цена 399 лв. (купи от Offroadshop.BG)


            Ricoh WG-M1 може да бъде закупена от нашия онлайн магазин Offroadshop.BG или да бъде поръчана на тел. 02 962 7142. Този и други Pentax / Ricoh продукти може да разгледате и в нашия шоурум на адрес: София, ж.к. Илинден, бл. 127 Б (бул. Тодор Александров до кино Арена-Запад).


            Безплатна доставка за цялата страна с Тип топ Куриер!

            Коментар


            • #21
              От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

              Един въпрос. Има ли аксесоар позволяващ ползването / поставянето / на камерата на главата с или без шапка ? Поздрави.
              Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
              "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
              "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

              Коментар


              • #22
                От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

                Първоначално публикуван от Анастас Анастасов (rova) Преглед на мнение
                Един въпрос. Има ли аксесоар позволяващ ползването / поставянето / на камерата на главата с или без шапка ? Поздрави.
                Привет! Принципно има, очакваме аксесоари скоро след Новата година

                Коментар


                • #23
                  От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

                  Благодаря, ще ми е необходимо такова.Основно за риболов от каяк.
                  Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                  "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                  "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

                  Коментар


                  • #24
                    От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG



                    HD екшън камера Ricoh WG-M1 (Pentax WG-M1) на специална цена до края на юни 2015 - 380 лв. вместо 420! >>>подробности>>>
                    За поръчки и информация - ЛС, НАШИЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН, тел. 02 962 7142 или заповядайте в нашия офис - София, ж.к. Илинден, бл. 127Б (бул. Тодор Александров до кино Арена - Запад). БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!

                    Коментар

                    Активност за темата

                    Свий

                    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                    Зареждам...
                    X