Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здравина

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

    Първоначално публикуван от KokoBoxer Преглед на мнение
    Здравейте колеги,
    От пет дена ползвам CAt B25. Изглежда добре. Функционално покрива нуждите ми.. НО имам и проблеми разбира се../ вероятно защото не почерпих като го получих /
    Та проблемите са: 1. Капачето на USB порта не уплътнява добре, седи накриви леко , имам чувството че не ляга плътно защото отвътре опира в металната част на самото USB. Писах на господата от карта .бг за проблема /от там го закупих/ - нямали наличен , за сравнение ..за да видят как е на другите телефони. Да чакам следващата им доставка , щели да ми съобщят.. почти съм убеден че ще си остана с чакането.. Другото нещо което ме безпокои реално е това че ако съм се чул за 5 дена с 30 човека , то 25 са ми казали : Смени си телефона; какво ти е на телефона?; чуваш се глухо ИЛИ много кънти и дрънчи , едва разбираме какво ни говориш.. Това ме притеснява.. Дали е нормално? Може би заради защитата на телефона ?! Все пак основната му функция е да се говори с него .. нали така
    С телефона не е експериментирано, не е мокрен , потапян, хвърлян , падал и т.н. .... Просто нормална употреба ..

    Някой имал ли е подобен проблем ?
    Аз бих те посъветвал да го занесеш в оторизирания сервиз, пише го на гърба на гаранционната карта. Реагират бързо и коректно!

    Коментар


    • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

      Здравейте,имам сериозен интерес към cat b 15.Моля ви да ми кажете дали има възможност за лизинг,защото желая да закупя телефона от сериозен магазин като вашия а не от някои друг.Благодаря предварително за отговора.

      Коментар


      • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

        Мненията нямащи отношение към продажбата на CAT са преместени тук: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=164836
        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

        Коментар


        • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

          Някои мобилни опpетоpи пpодaват САТ телефони, но с обвъpзващи договоpи и условия. Има изгодни на пpъв поглед цени, но с двугодишен задължителен абонамент към тях. Но нека ако някой има мерак да коментира какво правят те и подобните им, да отворим новa тема, тука не е място за реклама на мобилни опеpатори и техните планове, промо цени ако сключиш договор и прочие тpикове. Трия излишните мнения.
          Последно редактирано от zzlatev; 25-04-13, 12:38.
          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
          www.ADV-Bulgaria.com

          Коментар


          • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

            Тъй като получих уверения, че най-късно в началото на другата седмица най-накрая ще има известно количество CAT B15, моля ако съм пропуснал някой от мераклиите (писах на доста хора, но сигурно съм пропуснал някои) да ми пусне едно ЛС или да ми звънне на 0896 833 822, за да се опитам да осигуря максимално бройки.

            Коментар


            • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

              Имам ново зареждане на CAT B15, който се интересува - да ми пусне едно ЛС или да ми звънне на 0896 833 822

              Коментар


              • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

                Има ли информация дали обхвата на CAT B25 е по-добър спрямо стандартен телефон? Евентуално някой да има свободен апарат за този уикенд да тествам на вилата?
                Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

                Коментар


                • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

                  Да споделя, и аз най-накрая се сдобих с един личен В15 и съм супер доволен. Ползвам го с две СИМ карти, мога да си наглася коя да ми приема обждания приоритетно, коя да полвам за нет и прочие. Ако го ползвам само като телефон, на моя супер натоварен темп на говорен държи 6 дни без проблем, ако ползвам активно блутута( по няколко часа на ден поне) държи 2 дни. Ако го натоваря с нета и всимчко останало, трудно стигаме до ден и половина. Като ергономия ми пасва идеално, свикнах вече и с андроида. Работи мокър безупречно, тествах го под чешмата. Нещ омного важно, чувам и ме чуват отлично, няма разлика между него и предишната ми супермодерна Нокия. И прави страхотни снимки, наснимах вече една сватба от всички ъгли. Става ми все по любим тоя телефон.
                  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                  www.ADV-Bulgaria.com

                  Коментар


                  • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

                    може ли цена за CAT B25 на лс и дали има отстьпки за членове на форума

                    Коментар


                    • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

                      Първоначално публикуван от iacata Преглед на мнение
                      може ли цена за CAT B25 на лс и дали има отстьпки за членове на форума
                      В първото мнение по темата всичко е написано ясно, и цена, и отстъпка.
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

                      Коментар


                      • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

                        Интересуваме ме при Б 25 - пишете, че има GPS. При моя апарат не мога да намеря такъв, това грешка при описанието ли е? И откъде мога да наперя пълни инструкции при менюто на български? Линка който сте дали в началото ме праща при Б 15.
                        Иначе машинката е супер. Ползвам го близо месец и засега няма проблеми проблеми. Единственото което не ми харесва е че след приключване на разговор екрана остава активен още минута, което води до по-бързо изтощаване на батерията. Ако някой знай как да намаля това време, моля да пише.
                        За обхвата не мога да направя забележка - занимавам се с земеделие, постоянно съм по полето и когато колегите излезнат от обхват аз си говоря без проблем, дори и когато апарата не ми отчита такъв.
                        В общи линии за телефона мога да кажа следното - по-добър досега не съм имал.

                        Коментар


                        • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

                          Първоначално публикуван от velichko70 Преглед на мнение
                          Интересуваме ме при Б 25 - пишете, че има GPS. При моя апарат не мога да намеря такъв, това грешка при описанието ли е? И откъде мога да наперя пълни инструкции при менюто на български? Линка който сте дали в началото ме праща при Б 15.
                          Иначе машинката е супер. Ползвам го близо месец и засега няма проблеми проблеми. Единственото което не ми харесва е че след приключване на разговор екрана остава активен още минута, което води до по-бързо изтощаване на батерията. Ако някой знай как да намаля това време, моля да пише.
                          За обхвата не мога да направя забележка - занимавам се с земеделие, постоянно съм по полето и когато колегите излезнат от обхват аз си говоря без проблем, дори и когато апарата не ми отчита такъв.
                          В общи линии за телефона мога да кажа следното - по-добър досега не съм имал.
                          Не помня за В25 някъде да е писано, че е с GPS, възможно е да става въпрос за техническа грешка... Що се отнася до екрана, има си опция за автоматично заключване - някъде из настройките е...

                          Коментар


                          • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

                            Въпрос зададен ми от един приятел мераклия за покупка;

                            Ако се говори по едната сим карта и в същия този момент втората сим карта получава повикване, телефона дава свободно и индикация или дава заето или няма връзка с тоя номер?

                            Предварително благодаря
                            Т5
                            Crossrunner

                            Коментар


                            • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

                              За В25 - когато се говори по едната карта,другата е неактивна,дава,че няма връзка.

                              Коментар


                              • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

                                Първоначално публикуван от СПИДИ Преглед на мнение
                                За В25 - когато се говори по едната карта,другата е неактивна,дава,че няма връзка.
                                Точно така - телефонът е с един радио модул. За В15 казват, че е с два модула и би трябвало и двете да са активни. Не знам, аз го ползвам с една за момента, някой да сподели...

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X