Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здравина

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здравина

    Имам удоволствието да представя на вашето внимание ново поколение Outdoor и Adventure мобилни телефони на CATphones. Те са продукт да огромния опит на компанията Катерпилар при работа във влажни, запрашени и застрашени от удар среди и представляват наистина върхово решение при мобилните телефони за работа на открито. Покриват безкомпромисния IP67 стандарт и най-важното, имат пълна 2 годишна гаранция, давана от българския официлен вносител и оторизиран сервиз, където при нужда в рамките на ден или два се отстраняват всякакви проблеми.
    За нас във Форума те се продават на специални цени във редакцията на Списанието на Ботевградско шосе 264( в бизнес сграда Юнг до бензиностанция OMV) - http://www.off-road.bg/category/%d0%...7%d0%b8%d0%bd/ и в магазин Karta.bg на улица Гурко 47 - http://www.karta.bg/index.php?nobody=nobody.
    Налични са два модела - CAT B25 Phone и CAT B10 Smartphone

    Първия модел е стандартен телефон, всичките му данни и способности може да видите тук - http://www.catphones.com/downloads/B25_full_spec.pdf . Аз искам да отбележа само две неща. Първо, телефона има възможност за работа с две СИМ карти, което го прави уникален в класа си, и второ има в окомплектовката си 2 ГВ Микро СД карта, която може да бъде надградена до 8 ГВ. И естествено, идва и най-важния въпрос - за цената. Тя е 239 лева с ДДС.

    Вторият телефон е всъшност уникален аутдоор Смартфон с Андроид операционна система и 2000 mAh батерия, какъвто до момента не е предлаган на пазара у нас. За него пълната информация е тук - http://www.catphones.com/downloads/B10_full_spec.pdf При този модел опцията за мултимедийна карта стига до 32 ГВ, а телефона впечатлява с големите си възможности - мощен процесор, добра камера и куп екстри и приложения, по принцип достъпни само на скъпи бизнес телефони. И отново има опция за две СИМ карти. Цената също е една от приятните изненади - 649 лев ас ДДС.
    Нещо изключително важно, за притежателите на карти от Форума има допълнителна отстъпка от цените и тя е 5%.
    Бързам да уточня нещо, преди да завалят въпросите. Телефоните са напълно легално внесени от официалния вносител за България, работят със всеки от трите ГСМ оператора и имат пълна 2 годишна гаранция със сервиз на територията на цялата страна. Тези факти са важна отлика от всичко, купено в Ибей или внесено частно от чужбина.
    На разположение съм за всякакви въпроси.


    Последно редактирано от zzlatev; 13-02-13, 15:33.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

  • #2
    Re: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

    Злати, би ли ми казал колко е вградената памет на Б10 модела, не можах да го намеря в спецификацията, иначе съм виждал първия телефон даже го подхвърлихме в реката до нас никакъв проблем Също би ми било интересно колко изкарва с едно зареждане с 1 и колко с 2 сим карти.

    Дават го време за говорене 9.1 часа това с 2 те карти ли е?

    Коментар


    • #3
      От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

      Дани, веднага проверявам и пиша, външната карта памет в комплекта е 2 ГВ . За това колко изкарва е трудно да кажа, дори аз още нямам наличен и тестван лично, та ще трябва да се доверим на написаното засега.
      Последно редактирано от zzlatev; 13-02-13, 11:16.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

      Коментар


      • #4
        От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

        Вградената памет е 512 МВ, от днес почваме тестове на един от телефоните, по специално В10 и другата седмица ще докладвам от първа ръка за качествата на апарата.
        Последно редактирано от zzlatev; 13-02-13, 12:41.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

        Коментар


        • #5
          От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

          За тези, на които не им се рови по други сайтове, ето още малко инфо тук, първо за В25
          Общи
          • Година:
            • 2012

          • 2G мрежа:
            • GSM 850/900/1800/1900

          • 3G мрежа:
            • HSDPA 900/2100

          • 4G мрежа:

          • Ос:
            • -

          • Процесор:
            • -

          • Тегло:
            • 163 g

          • Размери:
            • 123 x 55 x 22 mm

          Батерия
          • Тип:
            • Li-Ion


          • Капацитет:
            • 1300 mAh

          • Време на разговор:
            • 10h

          • Време на готовност:
            • 280 h

          Дисплей
          • Тип:
            • TFT


          • Цветове:
            • 65К

          • Резолюция:
            • 240 x 320 пиксела

          Камера
          • Тип:
            • 2.0 MP


          • Резолюция:
            • 1600x1200 пиксела

          • Запис на аудио/видео:

          • Светкавица:

          • Други:

          Памет
          • Памет в телефона:
            • -


          • Слот за карта:
            • microSD, up to 8 GB

          Свързване
          • WAP:
            • HTML


          • E-mail:

          • GPRS:

          • EDGE:

          • 3G:

          • Модем:

          • Инфрачервен порт:

          • Bluetooth:

          • Wi-Fi:

          • USB:

          • Mobile Java:

          Гласови функции
          • Гласово набиране:


          • Гласови команди:

          • Запис на разговор:

          • Push to Talk:

          Допълнителни
          • Радио:


          • Mp3 player:

          • GPS:

          • Други:
            • - IP67 certified - protection against shocks, water and dust penetration- Flashlight with dedicated key- Dual SIM (dual stand-by)- Lettore WAW/eAAC+- Organizer
          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
          www.ADV-Bulgaria.com

          Коментар


          • #6
            От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

            Ето и за В10
            Общи
            • Година:
              • 2012

            • 2G мрежа:
              • GSM 850/900/1800/1900

            • 3G мрежа:
              • HSDPA 900/2100

            • 4G мрежа:

            • Ос:
              • Android OS, v2.3.5

            • Процесор:
              • 800 MHz

            • Тегло:
              • 201 g

            • Размери:
              • 121 x 65 x 22 mm

            Батерия
            • Тип:
              • Li-Ion


            • Капацитет:
              • 2000 mah

            • Време на разговор:
              • -

            • Време на готовност:
              • -

            Дисплей
            • Тип:
              • TFT Touchscreen


            • Цветове:
              • 256K

            • Резолюция:
              • 320 x 480 пиксела

            Камера
            • Тип:
              • 5.0 MP


            • Резолюция:
              • 2592x1944 пиксела

            • Запис на аудио/видео:

            • Светкавица:

            • Други:

            Памет
            • Памет в телефона:
              • 512 MB RAM


            • Слот за карта:
              • microSD, up to 32 GB

            Свързване
            • WAP:
              • HTML5


            • E-mail:

            • GPRS:

            • EDGE:

            • 3G:
              • HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps

            • Модем:

            • Инфрачервен порт:

            • Bluetooth:

            • Wi-Fi:
              • Wi-Fi 802.11 b/g/n

            • USB:

            • Mobile Java:

            Гласови функции
            • Гласово набиране:


            • Гласови команди:

            • Запис на разговор:

            • Push to Talk:

            Допълнителни
            • Радио:


            • Mp3 player:

            • GPS:

            • Други:
              • - IP67 certified - protection against shocks, water and dust penetration- Flashlight with dedicated key- Dual SIM (dual stand-by)- MP4/H.264/H.263 player- MP3/WAV/eAAC+ player- Organizer- Document editor- Image editor
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

            Коментар


            • #7
              От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

              Ето ималко реални тестове от Тюбето -
              http://www.youtube.com/watch?v=XFdjgVbP5MI
              http://www.youtube.com/watch?v=5ThFmTiz4Ss
              http://www.youtube.com/watch?v=JiH5oXPAqQo

              На този клип се виждат хубаво размерите и аксесоарите към телефоните
              http://www.youtube.com/watch?v=pUpEVRnNI4A
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

              Коментар


              • #8
                От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

                Злати ,
                Гледам че и двата модела имат вградени GPS-i B-25 .. с какво приложение би могло да работи GPS-a ?
                Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
                A POS
                0885600200
                За момента пасажер

                Коментар


                • #9
                  От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

                  Доколкото знам, Мапсорса има проблем с Андроид, вероятно е АйГо или по скоро Google maps базирано решение, ще проверя в детайли и ще пиша пак. Извинявам се за забавените отговори, още нямам наличен в мен телефон и стават бавно тия проверки. Но скоро ще се фукам с един В10.
                  Последно редактирано от zzlatev; 13-02-13, 14:15.
                  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                  www.ADV-Bulgaria.com

                  Коментар


                  • #10
                    Re: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

                    Стандартните за андроид АйГо, Навигон,Сайджик и т.н., интересно е че са обещали ъпгред до ICS сандвич - Злати знаеш ли нещо за него? или са само слухове

                    Коментар


                    • #11
                      От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

                      Дани, какво е ICS сандивч? Направо ме закопа с това, нали знаеш, че съм скаран с техниката Но като цяло всички възможни надграждания и ъпдейти се очаква да са по график и правилно изпълнявани, на ниво Европа дистрибуцията и поддръжката са отлично организирани и каквото трябва да се случва, ще се случи.
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

                      Коментар


                      • #12
                        Re: От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална

                        ОК аз ще поровя тогава, да видим какво ще излезе, ако намеря нещо ще пиша в темата Чакам да кажеш как е телефона
                        Лошото е че в сайта им няма нищо по въпроса

                        Коментар


                        • #13
                          От: Re: От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максима

                          Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                          ОК аз ще поровя тогава, да видим какво ще излезе, ако намеря нещо ще пиша в темата Чакам да кажеш как е телефона
                          Лошото е че в сайта им няма нищо по въпроса
                          .....

                          Cat-B10-Smartphone-User-Manual.pdf
                          Land Rover Discovery:
                          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

                          Коментар


                          • #14
                            От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

                            Ей, друго си е СуперМод със съответните права да помогне. Мерси Пепи!
                            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                            www.ADV-Bulgaria.com

                            Коментар


                            • #15
                              От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

                              Искам да попитам дали са кирилизирани телефоните или само латиница имат? Системата андроид не праща ли лични данни на сървърите на гоогъл?

                              Коментар

                              Активност за темата

                              Свий

                              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                              Зареждам...
                              X