Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

GoPro Hero HD - екстремни камери от списание OFF-road BG

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • GoPro Hero HD - екстремни камери от списание OFF-road BG

    Имаме удоволствието да ви представим новата ни есенна оферта за уникалните all-terrain камери GoPro, които може да закупите от списание OFF-road.BG





    GoProHERO HD e водоустойчивa, безжична, дигитална камера, способна да заснема видео и снимки по време на любимите ви екстремни занимания. Миниатюрен размер и патентован набор от аксесоари за монтиране, в комбинация с Full HD или TV качество на картината и 5 мегапиксела снимки от най-удобната в света камера за всякакъв вид спортове. Режим снимки на всеки 2 или 5 секунди, над 50 минути видео...
    Различните модификации могат да бъдат монтирани на каска, колело, автомобил, мотор, ATV и т.н., като стават и за подводно видео/снимки с издръжливост на дълбочина до 30 метра.



    GoPro HD HERO- уникален High Definition комплект за екстремни или моторни спортове.



    Специално предложение, валидно до 20 ноември 2010 г. - 660 лв. с ДДС и подарък едногодишен абонамент за списание OFF-road.BG
    Последно редактирано от nickbochev; 26-10-10, 20:15. Причина: уточнение на цената


  • #2
    От: GoPro Hero HD - екстремни камери от списание OFF-road BG

    Врме е за коледни подаръци!!! Затова ви предлагаме да зарадвате близък човек с уникалната кмаера GoPro HD на специална коледна цена от 620 лв. с ДДС.
    Офертата важи само за членове на форума (моля давайте ника си при запитване) и е в сила до 21 декември (включително) или до изчерпване на количествата. Повече инфо на ЛС или тел. 02 962 7142

    Коментар


    • #3
      От: GoPro Hero HD - екстремни камери от списание OFF-road BG

      Имам удоволствието да ви представя новата бюджетна камера GoPro HD HERO 960



      Това е бюджетна версия на оригиналната HD HERO камера. Записва в същото професионално качество видео с резолюция 960p, 720p или 480p, има отличен звук и прави 5 мегапиксела снимки.

      Това което липсва от характеристиките на по-големия й брат са: Full HD резолюцията 1080p, режимът slow motion 720p@60fps и HERO BUS - допълнителния разширителен слот с който може да използвате аксесоарите - втора батерия, LCD екран, безжичен микрофон, дистанционно и 3D комплект.

      Камерата се предлага в само един комплект и включва следните аксесоари: лента за глава, стойка за монтаж и 2 залепящи се плочки за различни повърхности.

      Цена - само 428 лв.

      Коментар


      • #4
        От: GoPro Hero HD - екстремни камери от списание OFF-road BG

        GoPro HD HERO Naked - базов комплект на уникалната камера



        Гледайте уникалните видео клипове от новата невероятна GoPro High Definition HERO камера - първата в света камера за екстремни спортове с Full HD резолюция!
        Както и другите версии, това е камера с Full HD 1080p, 960p, 720p, 60&30fps, slow motion video, 170 или 127 градуса картина в една камера, висококачествен звук, нова Li-Ion батерия с голям капацитет за всякакви условия и температури и възможности за 3D снимки и видео.
        В комплекта GoPro HD HERO Naked са включени:
        •1 HD HERO камера (5 megapixel)
        •1 Зареждаща се 1100 mAh литиево-йонна батерия
        •1 Водоустойчив защитен корпус (180’/60 м)
        •1 извита двойно-залепяща плочка 3M™
        •1 приставка
        •1 USB кабел
        •1 видео (HDTV) кабел
        •1 композитен Video + Audio Out кабел
        Цена - 589 лв.

        Пролетна промоция GoPro!
        Всеки, закупил който и да е от моделите GoPro Hero до края на април, ще получи като подарък уникалния фотоалманах от първото българско участие на рали "Дакар".

        Коментар


        • #5
          От: GoPro Hero HD - екстремни камери от списание OFF-road BG

          Ето и пълната листа с аксесоари за камерите GoPro:
          LCD BackPac - LCD екран (само за HD HERO) - 190 лв.
          Battery BackPac - Допълнителна батерия за повече време за запис (само HD HERO) - 115 лв.
          3D HERO System - Двоен защитен корпус. Кабел за синхронизация на две HD Hero камери - 230 лв.
          Skeleton Housing - Резервен защитен корпус HD с изходи за аудио/видео и SD карта - 88 лв.
          ROLL BAR MOUNT - Комплект за монтаж на ролбари - 68 лв.
          RIDE HERO (BAR AND TUBE CLAMPS) - Комплект за монтаж на колела и мотоциклети - 49 лв.
          GRAB BAG OF EXTRA PARTS - Комплект допълнителни части за монтаж - 49 лв.
          SUCTION CUP MOUNT - Стойка за монтиране на стъкла/гладки повърхности - 68 лв.
          QUICK RELEASE HOUSING - Резервен защитен корпус - 88 лв.
          HD Replacement Housing - Резервен защитен корпус HD - 88 лв.
          HERO Wide Wrist Housing - Резервен защитен корпус с монтаж за китка - 88 лв.
          CHESTY (CHEST MOUNT) - Комплект за гръдно монтиране - 80 лв.
          Head Stap - Допълнителна лента за глава/каска - 49 лв.
          Vented Helmet Strap - Допълнителна лента за монтаж на колоездачни каски - 39 лв.
          Tripod adapter - Адаптер за стативи - 20 лв.
          REPLACMENT LENS KIT - Резервна леща за защитен корпус - 49 лв.
          Rechargeable Lithium-Ion Battery - Зарядна батерия на Камера GoPro HD Hero - 49 лв.
          Anti-Fog Inserts - Аксесоари против замъгляване - 39 лв.

          Коментар


          • #6
            От: GoPro Hero HD - екстремни камери от списание OFF-road BG

            GoPro 3DHEROSystem

            3DHEROSystem ви позволява да комбинирате две 1080pHDHERO камери в една кутия за да заснемате уникални 3D видео или снимки.Специален кабел за синхронизация се включва в порта на HDHERO камерите, позволявайки им да записват видео и снимки в с перфектна синхроизация. Това е изискване за всяко професионално 3D видео и е достъпно само от GoPro.

            Включения 3D софтуер — GoProCineformStudio — прави всяко заснето видео лесно за преобразуване в 3D видео, което можете да гедате на вашият компютър, онлайн или на вашия 2D или 3D телевизор.
            За да свалитеGoProCineformStudio софтуер, гледате демо и да научите повече за 3DHEROSystem, можете да посетите GoPro 3D Center.

            Внимание: Версия v01.01.54 или по-висока на фърмуера е задължителна!

            Основни характеристики:
            ·Системата за закрепване е съвместима със всички аксесоари на GoPro
            ·3D водоустойчив корпус до 60м дълбочина
            ·Запис на 3D и 2D видео и снимки едновременно
            ·Включва безплатен и лесен за употреба 3D софтуер — GoProCineFormStudio
            Какво е включено в комплекта:
            ·3D Водоустойчив корпус
            ·3D Водоустойчив заден капак + капак с дупки (за по-добро качество на звука)
            ·3D Hero кабел за синхронизация
            ·3D Очила (3 чифта)
            ·Приставки за монтаж на каска
            ·2 плоски + 2 извити двойно-залепящи плочки
            ·Допълнителни части за монтаж
            Цена – 230 лв.



            Внимание, в следващите два месеца няма да има налични моделите GoPro 960!

            Коментар


            • #7
              От: GoPro Hero HD - екстремни камери от списание OFF-road BG

              Ето и едно видео как се прави 3D с GoPro:


              Коментар


              • #8
                От: GoPro Hero HD - екстремни камери от списание OFF-road BG

                GoPro LCD BacPac



                LCD BacPac е лесно сменяем LCD екран за 1080p HD HERO камера. Като всеки сменяем аксесоар, LCD BacPac запазва теглото и размерите на камерата , като добавя удобството на LCD екран, когато е монтиран. Екранът пасва на всички 1080p HD HERO камери, като добавя допълнително удобство на работа с възможност за преглед на това, което ще бъде заснето или преглед на видео и снимки.


                LCD BacPac характеристики:
                • Монтаж на 1080p HD HERO камери
                • Бързо и лесно за употреба. Един бутон за включвана и изключване.
                • Преглед на видео и фото с възможност за превъртане напред и назад.
                • Интегриран говорител с възможност за корекция на силата на звука


                Какво е включено:
                • 1 LCD BacPac екран
                • 1 Водоустойчив капак за HD HERO
                • 1 Водоустойчив капак HD Wrist housing
                • 1 Не водоустойчив ( с дупки за по-добър запис на звука ) за HD HERO housing
                • 1 Не водоустойчив ( с дупки за по-добър запис на звука ) за HD Wrist housing
                • 1 Година гаранция
                Цена - 190 лв.

                Коментар


                • #9
                  От: GoPro Hero HD - екстремни камери от списание OFF-road BG

                  Промоция: На изложението "Лов и риболов", което се провежда от днес до неделя (28 април - 1 май) в Интерекспо център (Булгарреклама), ще може да закупите GoPro Motorsport HD или GoPro Helmet HD на специална цена от 669 лв. с подарък уникалния фотоалманах за първото българско участие на рали "Дакар".

                  Коментар


                  • #10
                    От: GoPro Hero HD - екстремни камери от списание OFF-road BG

                    Списание OFF-road.BG има удоволствието да ви представи нова серия специализирани аксесоари за GoPro камери и не само – Xsories.



                    HD Media Player




                    Независимо дали сте у дома или на път, този дигитален HD плеър ще ви бъде от максимална полза. Можете да го ползвате за всякакви формати видео, снимки или музика. Вече няма да имате проблеми с гледането на филми на висока резолюция. Включете SD картата си, преносимия си хард диск или USB и преглеждайте каквито формати файлове искате.
                    Формати:
                    Видео формати: AVI, MKV, TS, MPG, MP4/M4V, MOV, VOB, WMV, RM, RMVB, PMP, MPG, M2TS, FLV
                    HDD формати: FAT, FAT 32, NTFS, UDF (Не е съвместим с преносими хард дискове, които са форматирани само за Mac)
                    Аудио формати: MP3, OGG, WMA, AAC, FLAC, ATRA, APE, AC3, DTS
                    Фото формати: JPG, JPEG, BMP, GIF, PNG
                    Видео кодеци: MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4-XVID, DIVX, H.264, H.263, WMV9/VC1, RMVB. Формат на субтитрите: ASS, SSA, SUBFORMAT
                    Съдържание на комплекта:Мини-HD кутия, Дистанционно, Комбиниран A/V кабел, Зареждащо устройство, Инструкции за инсталиране
                    Размери: 142 x 92 x 23 мм; Тегло: 130 гр.
                    Цена – 195 лв.
                    Допълнително може да поръчате и HDMI кабел на цена 24 лв.

                    XSories предпазна кутия/калъф


                    Стабилна предпазна чантичка за всеки елемент, който искате да не увреждате. Независимо дали е дъждовно, пясъчно, прашно или кално, XSCase ще предпази ценните ви вещи от надраскване, счупване или намокряне. Всяко нещо в чантичката може да бъде пристегнато с отделен ластик или сложено в джоб. Най-добрата защита за малки дигитални фотоапарати, мобилни телефони, ключове, слънчеви очила и др. В комплета има връзка и клипс за удобно носене и закрепване.
                    Основни характеристики: Водоусточиво; Устойчиво на смачкване; Прахоустойчиво; Излючителна лекота и здравина.
                    Размери: 15,2 x 10,1 x 6,35 см, цвят: оранжев
                    Цена – 58 лв.

                    XSories Силиконов Калъф


                    Плътно прилепващите силиконови покрития за GoProHD се предлагат в следните цветове: Черно, Бяло, Оранжево, Камуфлаж. Често срещана употреба:
                    · Черно: Черните силиконови покрития за GoProHD се използват от много филмови продуценти, благодарение на това, че черното не отразява светлината.
                    · Камуфлаж: Използвайте го, когат искате камерата ви да бъде невидима в зелената природа.
                    ·Оранжево: Много сърфисти казват, че благодарение на този цвят са успели да локализират камерата си под водата. Тези които са били без силиконовото покритие не са успели да ги намерят. Погрижете се за инвестицията си.
                    · Всички цветове: Много потребители са докладвали, че употребата на силиконовото покритие в студено време осигурява 25% по-дълъг живот на батерията, отколкото без покритието.
                    Цена – 39 лв.

                    XSoriesUshot


                    И вие заслужавате да сте в кадър! Сега благодарение на UShot вече може и вие да присъствате в кадрите. Използвайки 1/4’’ универсална приставка, вие можете да закрепите всякаква компактна камера на аксесоара UShot и да заснемете уникалните моменти от различни ъгли. Лесен за транспортиране и регулиране на дължината за хващане на перфектния ъгъл. UShot е най-добрия ви помощник в заснемането на всякакви екстремни преживявания, концерти, трипове и други.
                    Основни характеристики: Тегло: 118.29 гр; Дължина в разгънато положение: 43.0 см; Дължина в сгънато положение: 20.5 см
                    Цена – 58 лв.

                    XSories Kite Mount

                    Този аксесоар е създаден специално за тези от вас, които обичат да се носят по вятъра. Олекотения дизайн и възможността за позициониране на аксесоара високо на вашия кайт или парапланер гарантират безпроблемно заснемане на незабравимите моменти. Благодарение на специалния дизайн ще можете да закрепите камерата си на всяко платно.
                    Цена – 95 лв.

                    Коментар


                    • #11
                      От: GoPro Hero HD - екстремни камери от списание OFF-road BG

                      Във връзка с предстоящото лансиране на новият модел GoPro Hero2, от днес са в сила уникални цени за моделите от първо поколение.

                      Само сега, може да закупите GoPro Hero HD Motorsport или Helmet на специална цена от 589 лв.

                      Бюджетният модел GoPro Hero 960 е на цена 389 лв.

                      За повече информация, тел. 0896 833 822, ЛС или мейл hristomir(@)offroadbg(.)net


                      Коментар


                      • #12
                        От: GoPro Hero HD - екстремни камери от списание OFF-road BG

                        Може би аз съм пропуснал, но колко е максималната дължина на видео, която това "нещо" може да снима!? Ако има разлика и в моделите разбира се съответно!
                        Suzuki Vitara 1.6, 8v, 1998г.
                        0899 00 2221 Николай Динков
                        skype: kokonp

                        Коментар


                        • #13
                          От: GoPro Hero HD - екстремни камери от списание OFF-road BG

                          Всичко зависи от SD-картата, която сте сложили, ГоПро търпи до 32 гигабайта... чисто по спомен, без пищови, около 5 часа на фул резолюция с най-голямата карта...

                          Коментар


                          • #14
                            От: GoPro Hero HD - екстремни камери от списание OFF-road BG

                            Специални предложения за камера GoPro Naked и други продукти само на 24 и 25 май 2012!!!

                            Коментар


                            • #15
                              От: GoPro Hero HD - екстремни камери от списание OFF-road BG

                              GoPro HD HERO Naked - базов комплект на уникалната камера



                              Гледайте уникалните видео клипове от новата невероятна GoPro High Definition HERO камера - първата в света камера за екстремни спортове с Full HD резолюция!
                              Както и другите версии, това е камера с Full HD 1080p, 960p, 720p, 60&30fps, slow motion video, 170 или 127 градуса картина в една камера, висококачествен звук, нова Li-Ion батерия с голям капацитет за всякакви условия и температури и възможности за 3D снимки и видео.
                              В комплекта GoPro HD HERO Naked са включени:
                              •1 HD HERO камера (5 megapixel)
                              •1 Зареждаща се 1100 mAh литиево-йонна батерия
                              •1 Водоустойчив защитен корпус (180’/60 м)
                              •1 извита двойно-залепяща плочка 3M™
                              •1 приставка
                              •1 USB кабел
                              •1 видео (HDTV) кабел
                              •1 композитен Video + Audio Out кабел
                              Стара цена - 469 лв.
                              Специална цена за ограничени количества - 389 лв. с ДДС
                              Повече информация на 02 962 7142, ЛС или hristomir[@]offroadbg[.]net

                              Коментар

                              Активност за темата

                              Свий

                              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                              Зареждам...
                              X