Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Челници Silva от списание OFF-road BG - 2011

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Челници Silva от списание OFF-road BG - 2011

    Челници Silva от списание OFF-road BG - 2011
    Представените модели може да закупите от редакцията на списание OFF-road.BG в София, кв. Лозенец, ул. Галичица 44 (зад Химическия факултет). Продуктите могат да бъдат доставени с куриер безплатно в цялата страна (ако доставката е с Тип топ Куриер).
    Повече информация на тел. 02 962 7142, magazine@offroadbg.net

    С гамата си от висококачествени челници, и абсолютното си лидерство при компасите и инструменти за спортове на открито при нас вече е шведската марка Silva. Голямото постижение на скандинавците е Silva Intelligent Light – технология, която комбинира широкообхватен поток от светлина с лъчи, осветяващи в точно определена посока. Възможността да виждате както надалеч, така и периферно, е страхотно улеснение при оф-роуд, бягане, крос кънтри, планинско колоездене, катерене, ски - намалява нуждата от движения с глава, увеличава контрола и позволява по-добра скорост.

    Silva Siju – модел 2011

    Да имате светлина по всяко време и на всякъде сега е много лесно. Новият челник Silva Siju има две много силни LED светлини монтирани в иновативно тяло, за да можете да го ползвате навсякъде без да бъдете забелязани. Silva Siju е оборудван с новата система за съхранение - Silva Cocoon, която е интегрирана в лентата за глава, като събира целия челник в един компактен пакет, когато не се ползва. Silva Siju™ е наличен в различни цветове, правейки избора му още по-лесен.
    Оновни характеристики: живот на батерия: 48часа; сила на светлина: 16 лумена; осветено разстояние: 18метра; тегло: 35г; водоустойчивост: IPX6; три режима на работа – силен, икономичен и авариен (мигащ); много компактен, можете да го носите навсякъде с вас; Cocoon- система за съхранение; голям бутон за включване и изкючване. Може да се ползва и с ръкавици.
    Цветове: жълт, оранжев, розов, черен, зелен
    Цена – 39 лв.

    Silva Otus– модел 2011

    Здрав и компактен челник за сериозни занимания на открито. Напълно водоустойчив, висококачествен, лек и компактен, той притежава всички качества,от които се нуждаете при работа в трудни условия. Снабден е с иновативаната система Silva Cocoon за съхранение.
    Четири светодиода, 3 х ААА батерии и светлина на разстояние от 30 метра с 35 лумена, това е Silva Otus.Той има четири различни светлинни режима, един от които е мигаща светлина. Бутонът за превключване е голям и лесно достъпен в горната част на челника, което го прави лесен за използване и с ръкавици.
    На пълна мощност издържа 25 часа, като максималната му работа може да бъде увеличена до 120 часа. Теглото на Silva Otus е само 80 грама.
    Оновни характеристики: живот на батерията - 90 часа; ила на светлината : 35 лумена; дистанция на остветеност : 30 метра; тегло: 80 гр; водоустойчивост : IPX7; различни режими на работа в зависимост от нужната; много компактен, можете да го носите навсякъде с вас; Cocoon™- система за съхранение; голям бутон за включване и изкючване. Може да се ползва и с ръкавици.
    Цена – 68 лв.


    Silva Ninox– модел 2011

    Безкомпромисен челник, проектиран да издържa на най-тежките условия. Със своята комбинация от една силна LED светлина и две широкоъгълни LED той предлага идеално осветяване на близки разстояния. Благодарение на 70 лумена сила на светлината осветеното разстояние достига до 40 метра. Ninox притежава 6 различни режима на работа, които спомагат за правилния избор от светлина, както и за удължаване живота на батерията.
    Silva Ninox изполва иновативната система Silva Intelligent Light, която предлага уникална комбинация от разсеяна и насочена светлина за близко и далечно осветяване. Челника работи с 3 х ААА батерии, с които издържа 30 часа при максимална мощност. Максималното време за работа може да достигне до 90 часа. Големият бутон за управление допълнително улеснява работата с челника, дори и с ръкавици. Silva Ninox е обурудван с новата система за съхранение - Silva Cocoon, която е интегрирана в лентата за глава.
    Основни характеристики: тегло – 80 гр; водоустойчивост: IPX7; компактен дизайн, лесен за употреба при всякакви условия.
    Цена – 108 лв.


    Silva Ranger Pro

    Солиден и здрав челник,който е предвиден за ползване във всякакви ситуации и атмосферни условия. Челникът е напълно непромокаем, отговарящ на стандарт IPX7 (под вода до 1 м дълбочина в продължение на 30 мин.) и е проектиран, така че да може да се разчита на него в трудни условия, като катерене, туризъм, лов, а също така и за професионална употреба. В комплекта има приставка специално разработена за закачане на каска.
    • Intelligent Light патентована система (интелигентна система за осветяване) – създава широк кръг светлина за да осигури достатъчно светлина при придвижване в трудни терени.
    • 4 различни степени на светлина за всяка ситуация – минимално, средно, максимално, мигащо.
    • Водоустойчив стандарт IPX7 - за ползване при най-тежките условия.
    • Живот на батерията до 20 часа при пълна сила (само 1 АА батерия)
    • 5 високо-качествени LEDs
    промо цена - 70 лв.

    Silva Trail Runner Plus

    Ултра-лекият Trail Runner Plus ви позволява да спортувате навсякъде и по всяко време. Външното отделение за батeрии на Silva Trail Runner Plus може да бъде носено на кръста или в джоб, така че да имате възможно най-голямо удобство при спортуване. Ако се тревожите за работата при студени условия, няма проблем, просто приберете отделението за батерии в някои вътрешен джоб. Trail Runner Plus представя новата система на Silva - Intelligent Light, включващa едновременно силна светлина за осветяване на далечни обекти и разпределена светлина необходима за близки разстояния.
    Основни характеристики:живот на батерията 48 часа; сила 80 лумена; осветено разстояние 45 м; тегло 70 гр; водоустойчивост IPX6.
    промо цена – 123 лв.


  • #2
    От: Челници Silva от списание OFF-road BG - 2011

    Яка промоция до 30 юни (включително):

    Всеки, закупил продукти на Gerber или Silva над 117 лв. получава безплатен абонамент за списание OFF-road.BG до края на годината (от м. юли до м. декември включително)

    Промоцията е валидна до 17 часа на 30 юни. Няма значение как ще комбинирате избраните продукти, важното е сумата да е равна или надвишаваща 117 лв. Промоцията е валидна за налични продукти или такива, които ще са в наличност след 30 юни, но ако са заплатени до края на промоцията. Ако сте абонат на списание OFF-road.BG, промоционалният абонамент ще се натрупа към настоящия ви.

    Продуктите на Gerber и Silva могат да бъдат закупени в редакцията на списанието: София, кв. Лозенец, ул. Галичица 44 (зад Химическия факултет на СУ) всеки ден между 10 и 18 часа. Възможна е доставка с куриер - за повече информация тел. 02 962 7142, magazine (@) offroadbg (.) net

    Коментар


    • #3
      От: Челници Silva от списание OFF-road BG - 2011

      Silva Ranger Pro с колко лумена е ? Светлината само като мощност ли може да се регулира или може да преминава в режими " Насочена" и "Разсеяна" ?
      ‎По 2 литра са само млякото и сока !
      WJ 4.7

      Коментар


      • #4
        От: Челници Silva от списание OFF-road BG - 2011

        доколкото помня 34 максимални лумена

        Светлината се регулира по мощност, иначе системата Inteligent light - технология, която комбинира широкообхватен поток от светлина с лъчи, осветяващи в точно определена посока.

        Коментар


        • #5
          От: Челници Silva от списание OFF-road BG - 2011

          Ето тук е е актуалната (2014) гама челници и компаси Silva: http://offroadshop.bg/manufacturer/9/silva.html

          Моля, членове на форума да поръчват в тази тема или на ЛС, тъй като за тях има 10% отстъпка!

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X