Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Шибан народ" Божидар Димитров

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Шибан народ" Божидар Димитров

Божидар е много прав даже много меко се изказа по адрес на неговите колеги все пак е пред микрофона на някъква медия . При находка от такъв мащаб и когато всичко сочи че тя е автентична обикновенно се прави голяма рекламна кампания . Огледайте се около нас гърците и турците на всеки камък са му съчинили някъква история и искарват пари от това . Тука като всичко българско първо се тръгва със съмнения.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Верно сме шибан народ ама щото не сме го пратили тоя "министър" да чука камъни некъде по кариерите. Някакъв служител от ДС къде е изнесъл от България толкова къде не са изнесли всички иманяри престъпници взети на куп ще дава квалификации ебати демагогията.
      When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Вярно,кофти израз,али се питам,на кои му е кеф да го ш.....т,ауспуха си е твои,даваш ли- ш....те,па и те туинговат както си искат
        Емил-00356 99872043-Малта
        Defender-90

Коментар

Не виждам нищо скандално в думите на Б.Д. Направил е една констатация, която всеки от нас прави поне по пет пъти на ден... Въпросът - дали е уместно такива констатации да се правят от министри в медиите не ме вълнува особенно, защото това не храни семейството ми, не определя битието ми, нито пък съзнанието! Критиките, към Б.Д. и колегите му трябва да са в посока на това, че децата ни учат същата комунистическа "подложна" история, която учехме и ние на времето в училище, която няма почти нищо общо с историческите и археологически факти и доказателства! За мен огромния скандал е неревизирането на историята ни вече 21 години, а както знаем историята се пише от победителите... Щом историята ни си е същата, дали и тези дето ни управляват не са си същите...?!! Промени ли се нещо въобще през този "преход", че и сега очакваме да е по-различно вкл. и езика и културата на властимащите..?!! На тези които искат Крумовите закони ще кажа следното: - Живейте и възпитавайте децата си според тях! Наложете ги в домовете си и те сами ще се наложат в нещото което наричаме "Държава"! Всичко останало е демагогия...

Коментар

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
            За мен огромния скандал е неревизирането на историята ни вече 21 години, а както знаем историята се пише от победителите...
            Точно това се надявам да не стане - да не се налага да се пренаписват учебниците по история на всеки 4 години - след всеки избори. На историята й трябва време, трябва да се сменят няколко поколения, да може да се погледне от по-голямо разстояние на събитията и колкото се може по-непредубедено. Иначе през определени периоди от време ще имаме турско робство или турско присъствие - и това е само един малък пример. Дали се е променило нещо е съвсем друга тема, но как очакваме да се промени, като си избираме все едни и същи мутри. Променил се Илия... пак в тия.

Коментар

Империята отвръща на удара:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3181831
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аз ще изчакам "Завръщането на Джедаите"
                Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                0894328706

Коментар

"П.П. Всички в тоя екип се праат на мъжкари, ама забравят, че ги хрантутим ние."

Специално професора се е нахрантутил доста преди да влезне в политиката. Покровител на 90% от иманярите и прекупвачи, кой друг ще познава по-добре от него културното ни наследство. Навремето ни преподаваше "Култов Туризъм", повече го интересуваше къде какво има изоставено? и да не би някой да копае сериозно някъде. И както той казваше - преподаване и политика, е само за да се издигнеш в очите на партньорите си. Вдигаш си акциите на международния пазар.
                  Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

На нищо не може да отвърне "империята". Момента е пропуснат, тези находка, може и автентична да беше, но сега е собственост на БПЦ и всичко е във сферата на "Вярата". Науката беше дотук, оттук нататък си имаме просто тривиален туристически атракцион, дано поне като обект на "алъш-вериша" да е ефективна.
                    А "размисли и страсти"-те около културата и манталитета на управляващите, за мен поне са безинтересни - всичко е ясно.
                    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Е те мощите винаги са били собственост на църквата. Археологията всъщност нищо не може да докаже, щото генетичен материал от Йоан Кръстител няма.
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                        ...оттук нататък си имаме просто тривиален туристически атракцион...
                        Хич не е тривиален, колега, хич не е...
                        А иначе и аз се надявам, поне един туристически обект да развием, така както съседите ни...

Коментар

Всъщност, то и Йоан Кръстител не се знае доколко има...
                          Тези дни, докато си играеше в пясъчника, малката щерка изрови някакви чирепи от грънци. Взел съм твърдо решение да ги експонирам, на този етап само се колебая като какво да ги "промотирам"!

П. П. Давайте идеи, че изоставаме от съседите...
                          Последно редактирано от davc; 09-08-10, 22:28. Причина: Допълнение, за да не публикувам излишни мнения

Коментар

Е ся. Йоан е историческа фигура. Това поне за мен (и не само) е безспорен факт.
                            Така или иначе не мисля че има нещо лошо в това да се създават атракции за туристите.

Аз лично преди доста години поради невнимателно четене на табелка карах трийсетина км в пустинята за да видя римска ... тоалетна. Това като правех обиколка на пустинните замъци. Ма който не чете до край никой не му е крив. Обаче беше много интересна обществена тоалетна. Следващата година заведох едни авери и вече имаше такса 3 динара
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
                              ...гордея се че именно тоя народ е родил Васил Левски,който господин Димитров определя като "шибан народ",и се срамувам от политици като него.Незнам кой му дава правото да говори по този начин,и съжалявам,че никой няма да му държи сметка сега и за в бъдеще за подобни изяви,на него и на нему подобните.Язък...
                              Аз пък си мисля, че не народа е родил Васил Левски, а майка му.
                              Мисля си също за изрода произлязъл от този народ, който го предаде.
                              Също и за съда осъдил го на смърт наполовина състоящ се от българи.
                              И накрая какво означават въпросителните в тефтерчето на Дякона - Народе ????
                              Може би думата "шибан" не е била измислена тогава.....................

И мисля си също, че изкуството да се правим на ощипани моми го владеем прекрасно.
                              Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                              0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                                Така или иначе не мисля че има нещо лошо в това да се създават атракции за туристите.
                                Стискаме си ръцете! Сега давайте идеи за моите чирепи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X