От: "Шибан народ" Божидар Димитров
Най-се кефя на обобщения
Особено от рожби на същата тази мърша. Та какво, казваш, ражда крушата?
Пък и е "по-висше" изкуство, както казва пишещия история:
Аз, нали съм си простак, немея пред майсторлъка, останал от някой си повече, отколкото пред стиховете на Славейков. Без да отдавам значение на вкуса на поръчващия.
Кефя се и от смешници, които искат да пишат история. Отминала вече.
За мен тя си е нещо добре заровено, с кора отгоре, по която можеш да ходиш. Като не забравяш какво си заровил. Тръгнеш ли да търсиш кое - къде е, резултатът е миризлив.
Това в качеството на какъв го е направил? И е платил от джоба си ли?
Че и някой му се моли, според червените му разбирания. Както б.б. казва "аз дадох..", все едно не сме дали ние...
Личното ми мнение - най-обикновен хрантутник, свикнал да е винаги на гребена и да събира пяна с пълни шепи. Не му завиждам.Клоуните ги харесвах като малък, сега знам защо го правят.
Първоначално публикуван от Тихомир
Преглед на мнение
Особено от рожби на същата тази мърша. Та какво, казваш, ражда крушата?

Пък и е "по-висше" изкуство, както казва пишещия история:
Това е по-висше изкуство, отколкото сервизите за пиене на тракийските владетели, които издават доста парвенюшки вкус.
Кефя се и от смешници, които искат да пишат история. Отминала вече.
За мен тя си е нещо добре заровено, с кора отгоре, по която можеш да ходиш. Като не забравяш какво си заровил. Тръгнеш ли да търсиш кое - къде е, резултатът е миризлив.
- Кой в България прави такава експертиза?
- Никой. Аз за лодката от Созопол направих във Виена.
- Никой. Аз за лодката от Созопол направих във Виена.
- Кой е казал, че съм против експертиза? Пред мен е молба от директора на музея в Созопол да се извърши такава, която министърът на културата би трябвало да подпише.
Личното ми мнение - най-обикновен хрантутник, свикнал да е винаги на гребена и да събира пяна с пълни шепи. Не му завиждам.Клоуните ги харесвах като малък, сега знам защо го правят.
Коментар